<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Maailmojen sota Chapter Three: Suuri Sota

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Maailmojen sota Chapter Three: Suuri Sota   Ti Loka 20, 2009 8:32 pm

Luku 1 Maailman ihme
Kun sota oli alkamassa, tuli ihme. Musta valo tuli pahojen puolella, ja se toi takaisin Triple dragon riderin, eli Loboreius Tribeliuksen. Myös hyvien puolelle syntyi valo ja sieltä tuli Peanut the archmage. Kun sota alkoi, päät lensi ja raadot haisivat. Sodan loppua ei vielä voi päätellä. Kunnes Zomglol sanoi Peanutille: Tästä tulee maailmojen sota. Peanut vastasi: Niin tulee.
Zomglol ja Peanut alkoivat myös sotia sen jälkeen, kunnes sotilaat olivat vain jäljellä, Zomglol nimitettiin myös ennen sotilaiden kaatumista kuningaaksi. Koska hän on pelastanut aina heidät. Jäljellä oli vain Loboreius Tribelius, Peanut the archmage ja Zomglol. Kuitenkin helvetistä vielä tuli Mookify the black demon. Zomglol alkoi ampua Mookifyä jousillaan, kunnes Mookify löi valtavan kokoseilla nyrkillään Zomglollia otsaan, ja Zomglol kaatui tajuttomaksi maahan. Häntä tosin luultiin kuolleeksi. Peanut sen jälkeen löi sauvansa maahan ja maasta nappasi juuret kiinni Lobereiuksen lohikäärmeestä, lohikäärme yritti nousta ilmaan, mutta juuret polttivat lohikäärmeen jalkoja ja lohikäärme kuoli. Sen jälkeen Loberius heitti viikatteensa kohti Peanuttia, ja Peanut the archmagen pääirtosi. Peanut kerkesi sanoa viimeisen loitsun ja juuret nappasi kiinni Loberiuksesta, maa imaisi sitten Loberiuksen sisäänsä.

Luku 2 Kuninkaitten taistelu
Kun Mookify luuli voittavansa, Zomglol heräsi. Zomglol ei kuitenkaan pystynyt nousta.
Mookify päästi voiton huutoja, kunnes Zomglol nousi. Zomglol otti jousensa, ja viritti siihen mithril nuolen. Hän laukaisi nuolen kuitenkin Mookifyn selkään. Demonin suomut kuitenkin kesti nuolen. Mookify sanoi sitten: Jaahas jaahas, luuletko voivasi voittaa minut? Siihen Zomglol vastasi: Tottakai voi, oot helvetin rumin luomus. Zomglol viritti jouseensa pyhän nuolen ja sitten ampui sen, hän kuitenkin ampui sen ohi. Mookify vain nauroi siihen. Ja sanoit sitten: Et voita minua!
Sen jälkeen Mookify syöksi helvetin tulta Zomglollin päälle, Zomglol väisti sen ja viritti uuden nuolen aseeseensa, samassa kun hän ampui sen, Mookify syöksi tulta hänen päälleen. Tuli osui Zomglolliin, ja nuoli Mookifyä otsaan. Molemmat kaatui kuolleena maahan.

Nonii täs oli mun maailmojen sota tarinan vikaosa, saa ratee tai hatee. Joo ja tää on siis lyhyin chapter ei voi mittää ku mielikuvitus loppu Smile Jos et oo lukenu ykköstä tai kakkost nii et oo kyl yhtää selvil täst tarinast. Jatkan ehkä..
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Maailmojen sota Chapter Three: Suuri Sota
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: