<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kuninkaan paluu chapter one: Maailmojen sodan jälkeen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Kuninkaan paluu chapter one: Maailmojen sodan jälkeen   Ke Loka 21, 2009 4:26 pm

Kauan sitten, kun kuningas Archer Zomglollin armeija, eli pyhä armeija taisteli kunniasta Mookify the black demonin, eli pahaa armeijaa vastaan. Kaikki tuhoutui, tämä tarina kertoo siitä, miten kuningas Zomglol palasi maailmaan.
(SUOSITTELEN KATSOMAAN MAAILMOJEN SOTA KIRJAT ETTÄ OLET VÄHÄN PERILLÄ EDES TÄSTÄ KIRJASTA)

Luku 1 Kuninkaan henki
Maailmojen sodan jälkeen, oli maailma vain karu ja autio jossa ei asunut mitään. Jumala kuitenkin päätti, että maailman voisi tehdä vielä uudestaan. Hän päästi Archer Zomglollin hengen vaeltamaan maailmaan. Jumala yritti pitää häntä henkenä, mutta se ei onnistunut koska Zomglollilla oli niin suuret voimat, että se voittaisi Jumalankin. Zomglol riistäytyi hengestään ja hänestä tuli maailman ainoa ihminen. Hän kuitenkin tiesi, että Jumala antaisi hänelle ihmisiä. Ja maailma voisi alottaa uuden elämän, kuitenkin Zomglol tietäisi vaan sodasta. Jumala lähetti maailmaan yhden kauniin naisen, nimeltä Lily. Zomglol rakensi suuren ja komean linnan vuorten päälle. Rakentamisessa kesti 6½ vuotta ja Zomglol sai sen rakennettua koska Jumala antoi hänelle elintavarat. Zomglol ja Lily päätti mennä naimisiin, kun he olivat naimissa. He saivat 2 lasta nimeltä: Zovyer ja Lilyer. Lilyer sai nimensä äitinsä mukaan, ja Zovyer isänsä mukaan. Zomglol kasvatti Zovyerista kunnon sotamiehen, Lilyer ja Lily teki kotipuuhia. Eli pesi lattioita, kutoi vaatteita ja mitä muutakaan voisi tehdä. Kun Zovyer oli 30 vanha, hän halusi olla isänsä mukana sota-armeijan johdossa. Sen jälkeen Jumala antoi paljon muita ihmisiä Zomglollin, Lilyn, Zovyerin ja Lilyerin lisäksi. Miehistä tehtiin sotilaita, naisista piikoja jotka olivat miehien vaimoja. Maailmasta tuli entisenveroinen. Mutta yksi juttu on, palaako paha vielä henkiin? No jos haluat tietää lisää, lue toinen luku.

Luku 2 Pahan alku
Kun maailma oli alkanut taas, joistain miehistä tuli pakolaisia ja ne pakeni entiseen Ghost Cityyn, he luulivat että siellä oleva alttari on pyhä. Mutta väärin, sillä alttarilla pmalvottiin Saatanaa. Noin 40 miestä alkoi rukoilla alttarilla, ja Saatana teki heistä örkkejä. Örkit rakensivat Ghost Cityn isommaksi, ja karummaksi kun koskaan. He tekivät mudasta uusia örkkejä, kaivoi maata niin pitkälle että kohtasi laavan, teki miekkoja, haarniskoja ja mitä muuta voisi sotaan tarvita. Pääörkin nimi oli Uruk'Mikz. Uruk'Mikz oli 5 ihmisen kokoinen, kun muut örkit olivat 3 ihmisen kokoisia. Heidän armeijasta tuli kokoajan suurempi ja karumpi. Uruk'Mikz nimitti armeijaansa: Hai'Ruk armeijaksi. Heidän armeija merkki oli verinen pentagrammi. Merkki oli jokaisessa Hai'Ruk armeijassa olevan kypärässä. Heidän Ghost Cityn alttaria valvottiin 200 miehen voimin, meinaan jos alttarin tuhoaa, koko helvetti tuhoutuu ja paha myös. Heidän Ghost Cityynsä tuli vähittelen tulivuori. Hyvälläkään ei ole mitään huonoa armeijaa. Lue seuraava luku niin saat lisätietoa.

Luku 3 Armeija kokoon
Kun Zomglol, ja hänen poikansa Zovyer oli saanut armeijan kokoon. He päättivät vaihtaa paikkaa linnalle, koska arvelivat että pakolaisista tulisivat örkkejä. Ne matkustivat 5 päivää ja 3 tuntia kohti vajonnutta laaksoa. Vajonnut laakso ei ollut tosin enään Vajonnut, sielläkin oli linnasta mennyt asumaan ihmisiä. Miehet rakensivat kuitenkin linnan Vajonneen laakson korkeimmalle paikalle. Korkein paikka oli sumuisa, linnaa tuskin erotti sieltä ellei katsonnut läheltä. Linnasta näkyi Ghost Cityn tulivuori, vaikka se oli kaukana. He päättivät rakentaa 15 metrin korkuiset muurit laakson ympärille, ja 555 sotilasta vartioimaan niitä. Kun Zomglol oli vanha, häntä käskettiin pois sotapäälikön paikalta. Mutta Zomglol kuitenkin halusi olla vielä, ja häntähän ei estetty. Kun Zomglol ja Zovyer olivat rakennuttaneet varman paikan vajonneeseen laaksoon. He päättivät lähettää 2 scouttia Ghost Cityyn. Scoutit matkustivat 2 päivää Ghost Cityyn, ja huomasi että örkit olivat varustautuneet sotaan. Uruk'Mikz kuitenkin yllätti heidät takaa. Scoutit olivat murskana sen jälkeen kun Uruk'Mikz koulutti heitä nuijallaan. Zomglollin ja Zovyerin armeija kuitenkin oli jo odottaneet liikaa scouttien paluuta. He aavistivat että he olivat jääneet kiinni. Alkaako sotiminen taas? Se selviää seuraavassa chapterissa.

Nonii täs oli eka kuninkaan paluu kirja. Teen tänää ehk toisen chapterin Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kuninkaan paluu chapter one: Maailmojen sodan jälkeen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: