<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Maailmojen sota Chapter two: Hyvän paluu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Maailmojen sota Chapter two: Hyvän paluu   Ti Loka 20, 2009 7:20 pm

Luku 1 Zomglollin paluu

Kun Gondorian armeija, eli pyhä armeija oli piilopaikassaan. Örkit olivat saanut kiristettyä oraakkelilta pyhän armeijan piilopaikan. He lähettivät piilopaikkaan pahojen red demon armeijan, jota johtaa suuri pahojen kuningas Mookify the black demon.
Demoneilla kestää matkustamisessa kuitenkin jonkin aikaa, koska lintukansa on demonien suurvihollinen, lintukansa siis hyökkäsi demonien kimppuun, Mookify ja hänen armeijansa voitti lintukansan. Kun red demoni armeija alkoi olla lähellä piilopaikkaa. He hyökkäsivät heti, mutta pyhä armeija laukaisi katapultteja ja linnan ovi oli pitkän sillan päässä, joten pyhällä armeijalla oli etumatkaa sodan voittoon. Demonit murskasivat katapulttien kivet, kunnes jousimiehet ampuivat pyhiänuolia linnan kerrosten ikkunoista. Mookify the black demon kuitenkin syöksee helvetin tulta nuoliin ja nuolet ovat tuhkaa. Kun demonit pääsevät sillalle, kaukana kuuluu torvenääni, sumusta erottui Zomglol. Zomglol ratsasti kohti demoneita, ja vähän ajan päästä tuli Zomglollin archer armeija perässä. Demonit saatiin kukistettua sitten viimeiseen mieheen, mutta Mookify oli jäljellä. Zomglol nousi ratsunsa selästää ja nappasi miekkansa, hän voiteli sitten miekan pyhässä vedessä ja alkoi taistella Mookifya vastaan. Mookifyn voimat oli kuitenkin niin suuret että Zomglol kaatui yhdestä iskusta maahan, ja Mookify sai tuhottua archer armeijaa yli puolet. Muut archer armeijasta pääsivät linnaan turvaan. Mookify sen jälkeen oli tappamasssa Zomglollia, mutta Zomglol oli noussut ja hänellä oli jousensa mukana, jossa oli 3 pyhää nuolta. Zomglol laukaisi kaikki nuolet Mookifyyn, mutta Mookify kerkesi syökseä tulta, ja nuolet olivat tuhkaa sen jälkeen. Miten taistelu päättyy? Se selviää seuraavassa luvussa.

Luku 2 Suuri taistelu

Mookify syöksee helvetin tulta Zomglolliin, mutta Zomglol saa heitettyä pyhää vettä tuleen. Sen jälkeen Zomglol lähtee juoksemaan kohti linnaa, mutta Mookify lentää hänen eteen. Zomglol pääsi juostetta kuitenkin sillalle, ja sitten katapultit laukaistiin kohti siltaa, Zomglol heittäytyi maahan ja Mookify tippui veteen, ennenkun hän tippui veteen, Zomglol heitti pyhää vettä veteen, ja vedestä tuli pyhä. Kun Mookify oli vedessä, pyhä vesi tappoi hänet nopeasti. Mutta silta on rikkoutunut, kuinka pyhä armeija pääsee pois linnasta? Zomglol kuitenkin keksi että he voisivat tehdä jatkon demonien ruumiista, koska demonit oli kuitenkin pitkiä. Ihmiset saivat kahdella demonilla sillan korjattua, ja kaikki pääsivät linnasta pois. Heillä on kuitenkin vielä yksi tehtävä, kostaa oraakkelille koska hän kertoi ja oli muka avuton vaikka hän pystyisi muuttumaan kotkaksi ja lentää pois. Pyhä armeija Zomglollin johtamana lähti kohti elffi kaupunkia eli Siperanziaa. Kun he olivat perillä, pyhä armeija tappoi jokaisen elffin ja Zomglol nirhasi oraakkelin helposti. Zomglol ei tosin enään ole normaali, hänen ruumiinsa on sekoittunut helvetin tuhkaa, joka voi muuttaa Zomglollin pahaksi. Siihen on kuitenkin yksi vasta lääke, Helvetin kuninkaan, Saatanan veri. Kuitenkaan Zomglol ei voinut päästä helvettiin, ellei hän mene Ghost cityyn, eli aavekaupungin alttarille rukoilemaan Saatanaa että saisi hieman hänen verta. Pyhä armeija jäi Siperanziaan ja Zomglol lähti ratsastamaan Ghost cityyn.

Luku 3 Matkalla Ghost Cityyn

Ennenkuin Zomglol lähti Ghost cityyn, hän varustautui hyvin. Hän joutui myös pukeutumaan pimeäksi archeriksi, sillä hän ei muuten saisi saatanan verta. Zomglol lähti sitten ratsastamaan Ghost Cityyn. Matkalla hänen täytyi levätä monta kertaa, koska matka oli pitkä. Kun Zomglol oli perillä, hän meni alttarille rukoilemaan ja sanoi nämä sanat:Saatana anna veri minulle koska tarvitsen sitä olen meinaan hyvä mutta minuun ammuttiin paha ja en halua olla paha haluan olla hyvä.
Saatana vastaa: Saat veri jos murhaat Gondorian kuningaan, lupaan että et jää kiinni.
- En ikinä murhaisi Gondorian kuningasta, anna minulle se veri niin palvon sinua loppu ikäni.
- MRRRRRRRRRRR
Murinan jälkeen taivaasta tippui veritippa suoraan Zomglollin suuhun.
- Et saa kiitosta! Enkä palvo sinua ikinä! Sanoi Zomglol lopuksi ja lähti ratsastamaan lujaa kohti Siperanziaa.
Matkalla kuitenkin häntä kohtaa vaara, hänen ruokavarasto loppui ja hänellä ei ole paljoa voimaa. Hänen hevosensa kuoli kun se ei saanut vettä, niimpä Zomglol jatkoi lopu 1000 kilometriä kävellen. Zomglol rukoili matkalla Jumalaa että saisi häneltä vettä. Sen jälkeen taivaasta alkoi sataa vettä. Zomglol joi sitä niin paljon kun sai ja hän pystyi jopa juoksemaan loppumatkan.
Kun Zomglol oli perillä, pyhä armeija kunnioitti häntä siitä ettei muutu pahaksi. Zomglol ei vastannut mitään vaan meni lepäämään. Hetken päästä alkoi kuulua sotarummut kaukaa, sota alkaa huusi armeija. Zomglol meni Siperanzian salakäytävää pitkin Wizard kaupunkiin hakemaan apua, ja Warriors Guildiin. Hän sai apua ja pyhä armeija aina vain voimistui. Miehistä tehtiin sotilaita, pojista myös ja naisista tehtiin orjia. Sen jälkeen he tajuivat että sotatorvea ei soittanutkaan paha, vaan siellä oli Jumalan armeija. Sen jälkeen kuitenkin soi Saatanan armeijan sotatorvi, ja paha tuli toisesta suunnasta. Pahalla oli suunnilleen yhtä iso armeija kuin hyvällä. Miten sodassa käy? Selviää seuraavassa osassa.


Viimeinen muokkaaja, Z0mglol pvm Ti Loka 20, 2009 8:04 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Maailmojen sota Chapter two: Hyvän paluu   Ti Loka 20, 2009 7:55 pm

Kokeile kappalejakoa. Luku ja Kappale on eri asia. Muute iha hyvä.

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
 
Maailmojen sota Chapter two: Hyvän paluu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: