<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kuninkaan paluu chapter two: Uusi aika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Kuninkaan paluu chapter two: Uusi aika   Ke Joulu 16, 2009 2:11 am

Eli on aikaa kun tein viime kuninkaan paluu kirjan, eli chapter onen mut nyt taas jatkan näitä!

Osa 1 Joukkojen koulutus

Zomglol oli liian vanha kouluttamaan joukkoja, niimpä hän pisti suuret juhlat pystyyn jossa hän valitsee poikansa, Zovyerin joukkojen kouluttajaksi.
Zovyerille annettiin kuninkaan miekka, joka on surmannut monta pahaa luomusta. Kun juhlat päättyi, 5 scouttia jotka Zomglol lähetti Ghost cityyn heitä luultiin kuolleiksi mutta ei. Yksi scoutti palasi Vajonneeseen laaksoon, jota kutsuttiin tosin sillon Galdariksi. Scout sanoi että löysi matkallaan suuren kaivoksen, jossa oli kultaa ja maagista kiveä Mithrilliä. Zovyer keräsi 50 miestä koulutettavaksi, 25 tehtiin voimakkaaksi resurssien hankkijaksi toiset 25 heidän suojeliaksi. 50 Henkilöä lähti scoutin opastamana maailman kylmintä paikkaa, Goldcitya. Matka oli pitkä ja vaarallinen, he kohtasi matkalla susiratsastajia, mutta niitä oli 10. Susiratsastajat kuitenkin pakeni Ghost Cityyn joka oli laajentunut paljon entisestään, jossa oli jopa 3 tulivuorta joiden uumenissa tehtiin sotureita. Varusteet ja aseet taottiin tulivuoren tulessa.
Parin viikon päästä
Scoutit ja 50 soturia olivat Goldcityn kaivoksilla, jossa he kaivoivat mithrilliä. Tosin, luolaan eksyi isojalkoja, 5 metrisiä hirviöitä jotka olivat verenhimoisia. Soturitkaan ei mahtanut heille mitään.

Osa 2 taistelun ihme selviiminen

Kun soturit olivat kuolemaisillaan kaivoksen uumenista ilmestyi jään ja lumen kuningatar: Zilyana. Hän käytti aseena perinteistä blessed ice swordia. Hän käski Yetien mennä pois ja nehän menivät. Zilyana sanoi kaivajille että he saavat kaivaa rauhassa kunhan ei satuta ketään, Zilyana kuuli scouteilta nimen Zomglol. Zilyana on Zomglollin lapsuuden ystävä jotka erosivat sodan aikoina. Sen jälkeen Zilyana sanoi sotureille: Autan teitä mielelläin, saatte mithrillit kaivettua armeijani mukaan, 10 isojalkaa voittavat suurin piirtein 100 örkkiä. 50 isojalkaa hän jätti vartioon ja 30 otti mukaan. Kun mithril kaivos tyhjeni, ne hakkasi hiilet siitä vielä. Isojalat kantoi resurssit kohti Galdaria. Soturit, mainarit, isojalat ja Zilyana matkusti kohti Galdaria. Tämän jälkeen susiratsastajat tuli kunnon armeijan kanssa, noin 500 novice tasoisen örkin. Kaikki hyökkäsivät tietenkin samaan aikaan tyhminä ja isojalat murskasi ne. Matka jatkui Galdariin.

Osa 3 Galdarissa

Kun joukko saapui Galdariin, heidät toivotettiin tervetulleeksi seremonialla. Kylän parhaimmat sepät alkoivat takomaan aseita ja varusteita, myös orjat vahvisti linnaa ja Zovyer koulutti uusia sotureita. Zilyana vahvisti miekat lopuksi jäällä. Zovyer oli saanut huhun että Ghost Cityn armeijan voi voittaa vain Tuli, Jää, Maa ja Mithril. Edes isojalat eivät pärjäisi kaikille sotureille, myös Mookify the demon oli palannut 2 poikansa kanssa. Alkaako toinen sota vai pelastuuko universumi? Se selviää seuraavassa chapterissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kuninkaan paluu chapter two: Uusi aika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: