<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Nuoruuden juoma. (Osa 4)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Malevous
Moderator
Moderator
avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 13.10.2009
Ikä : 23

ViestiAihe: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Nuoruuden juoma. (Osa 4)   Ke Marras 04, 2009 2:33 am

Osa 1: Sankareiden herääminen.

Oli tullut aika.. Aika jolloin sankarimme olivat tulleet vanhoiksi.. Kyllä vain, edellisestä taistelusta oli kulunut 20 vuotta ja sekin oli ollut Mariokvatiksen taistelu 12 - vuotiasta pentua vastaan joka oli yrittänyt varastaa hänen vanhan Jallunsa. Nyt jokainen heistä oli vanha irstas kurttumuna, joka sai pillua vain nuoruutensa takia. Mariokvatis tosin ei ollut saanut pillua sen jälkeen kun hänen nahkansa oli kulunut puhki liiallisesta veivauksesta. Lobelix taasen kävi naisissa joka ilta, ja tuntui yhä saavan naiset kiljumaan kun he näkivät hänen kalunsa. Malextrix.. Noh hän pyöri naisissa aivan kuin Lobelixkin mutta hän teki sitä myös päivällä.
Noh.. Nyt kun on esittelyt esitelty pääsemme itse tarinaan..
Lobelixia oli vaivannut jo pidemmän aikaa yksi asia.. Hän oli huolissaan elämästä. Heillä oli ollut pitkä ja rietas elämä - totta tosiaan - mutta miten se päättyisi? Sydänkohtaukseen kesken orgioitten? Sellainen ei käynyt päinsä. Hän halusi kuolla taistelussa! Hän halusi voittoa! HÄN HALUSI OLLA MIES JÄLLEEN!!! Malextrix tunsi samoin ja.. Noh.. Mariokvatis.. Hän olisi halunnut jatkaa juopon elämää mutte sille ei voinut kai mitään.. Hän oli Mario. Jatkuu..

Osa 2: Vitunmoinen lötsäys

Malextrix, Lobelix ja Mariokvatis olivat päättäneet lähteä etsimään kuuluisaa Sieniruhtinaiden Nuoruusjuomaa josta oli kerrottu tarinoita vuosisatoja. Niinpä he lähtivät taivaltamaan kohti pohjoista, 3 vanhaa korppua yhdessä. Kun he kävelivät eteenpäin, he alkoivat hyytyä. Vuosikausien laiskottelu ja juominen oli maksanut veronsa ja kaikista oli tullut kaljaimahaisia juoppoja, joten nyt Mariokvatiskaan ei jäänyt jälkeen. Yhtäkkiä he tulivat mäen huipulle jä näkivät valtavat vallit. Valtava linnoitus häikäisi heidät, ja tuhannet karvanaamat linnoituksen muureilla. Yhtäkkiä heille huudettiin: "TEIDÄN PITÄÄ OSOITTAA URHEUTENNE PIERULLA, KUTEN SUURI JOHTAJAMMEKIN MUINOIN!" "TUO URHO OLI ESI-ISÄNI!" huusi Malextrix. "TODISTA SE!" hänelle huudettiin. Male rupesi ähisemään ja päästi massiivisen pierun jota seurasi sellainen haju että 3/4 osaa miehistä pyörtyi. Samassa laskusilta laskettiin ja tärkeän näköinen mies sanoi: "Olipas siinä vitunmoinen lötsäys!"

Osa 3: VITUN RUNKKARIHOMOSÄÄNNÖNRIKKOJAT SAATANA!!!!!!!!!

Nyt kun sankarimme olivat porttien sisällä he päättivät kysyä juomasta. Vastaus oli: "Juu onhan sitä juomaa mutta vain pullollinen. Resepti kuoli suuren sienimiehen mukana joten sitä ei saa juoda." Tästäpä sankarimme masentuivat, olivatko he tulleet tänne asti tuon takia? Eivät. He olivat tulleet juoman takia, ja juoman he ottivat. Seuraavana yönä.. "AI SAATANA!!! OOTKO SOKEE VITUN HOMO???" huusi Lobelix Mariokvatikselle joka oli polkenut tämän varpaille. "No en ku tääl o näin pimeetä..." Mariokvatis mongersi ilmeisen kännisenä. "NYT TURVAT UMPEEN MOLEMMAT!!! SAATAMME KOHTA HERÄTTÄÄ JONKUN!" karjui Malextrix. Kohta he saapuivat ovelle jossa luki:"Pääsy kielletty, hazard area." Sankarimme livahtivat ovesta sisään ja näkivät keskellä pienen korokkeen jonka päällä lepäsi pullo. Pullo jossa luki: Sieniruhtinaiden Nuoruusjuoma, "Juodaan, pojat!" huusi Lobelix ja otti ensimmäisen hörpyn. Sitten otti Malextrix ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä otti Mariokvatis joka kulautti pullon tyhjäksi. Samassa sankarit vajosivat lattialle. He heräsivät huutoon: "HERÄTKÄÄ VITUN RUNKKARIHOMOSÄÄNNÖNRIKKOJAT SAATANA!!!!!!!" kun he avasivat silmänsä he näkivät tulistuneen miehen. "OLETTE RIKKONEET SÄÄNTÖJÄ!!!" hän huusi ja potkaisi heidät ulos linnasta. "Te.. Te näytätte nuorilta.." sanoi Mariokvatis. "Niin sinäkin", vastasi Lobelix. "MUAHHAHHAA!! MEITÄ EI VOI KUKAAN ENÄÄ PYSÄYTTÄÄ!! OLEMME NUORIA JÄLLEEN!!!" huusi Malextrix tuima hymy huulillaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Nuoruuden juoma. (Osa 4)   Pe Joulu 18, 2009 11:25 pm

Tosi hyvä nimi tol 3 osalla, mut silti tää oli hyvä. Seuraavaan sitten.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Nuoruuden juoma. (Osa 4)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Asiakirjallisuus-
Siirry: