<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Malevous
Moderator
Moderator
avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 13.10.2009
Ikä : 23

ViestiAihe: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)   To Loka 15, 2009 8:54 pm

Osa 1. Mariokvatiksen petos

Lobelix ja Malextrix nauroivat jälleen Mariokvatikselle joka oli juonut liikaa ja sammunut jälleen, tuo sama vanha Jallu-lehti kourassaan huoneen nurkkaan. Tämä alkoi ärsyttää Mariokvatista... Niimpä hän päätti vaihtaa puolta. Hän päätti lähteä kun toinen oli metsästysretkellä. Kohta sattuikin sopiva tilaisuus. "Mää lähen pissille!" huusi Mariokvatis. "Okei.. Miekan ja repun kanssa?" kysyi Lobelix. "Öööööö... Joo tota.. Mää aion leikata karvat ja ottaa ne reppuun!!" vastasi Mariokvatis. "Hyi saatana sä oot sairas!!" huusi Lobelix vielä Mariokvatiksen perään kun tämä lähti ovesta ulos. Parin tunnin päästä Malextrix saapui metsästysretkeltään. Hän oli saanut kiinni kaksi peuraa ja yhden jäniksen. He söivät lihaa raakana ja juttelivat. "Missäs Mariokvatis on?" kysyi Malextrix. "Se lähti kuselle tossa pari tuntii sit." vastasi Lobelix. "PARI TUNTIA???" ihmetteli Malextrix. "Joo.. Se aiko leikata karvat alapäästään ja ottaa ne reppuun..." "Okei...". samassa Lobelix tajusi jotain. "EI VITTU!!!" hän huusi "EIHÄN SILLÄ OLLU KARVOJA KUN MEHÄN TAPETTIIN RYSSÄT!!" Malextrixkin hätääntyi. He lähtivät etsimään Mariokvatista mutta tätä ei löytynyt mistään...

Osa 2. Homokuninkaan tappaja.

Mariokvatis matkasi Suomen läpi aina Ruotsiin asti. Hän inhosi paikkaa. Siellä ei myyty Jallua, ainoastaan homopornoa. Hän kyseli tietäisikö kukaan ketään Johania, mutta tapahtui eräs takaisku... Nimittäin joka toisen ruotsalaisen nimi oli Johan. Kuin sattuman oikusta hän kuuli erään talon kellarista lotskutusta ja lätinää, sekä miehen huutoa. Hän meni taloon... Laskeutui kellariin... Täällä hän näki Johanin raiskaamassa kahleissa olevaa Pertius Sieniusta. Hän joi kulauksen Sieniruhtinaiden sienistä tehtyä itiöjuomaa ja hyökkäsi Johanin kimppuun. Hän selätti tämän maahan, istui hänen kasvojen päälle ja pieraisi. Hän otti Pertiuksen mukaansa ja lähti talosta. Sitten tuli iso ongelma. Pertius oli alasti Ruotsissa... 100 ruotsalaista tuijotti häntä himon pilke silmissään. Mariokvatis lähti juoksemaan Pertius kainalossaan kohti Suomea. Suomeen saapuessaan hänet oli saatu kiinni 5 kertaa enkä aio kertoa mitä hänelle ja Pertiukselle oli tehty mutta he olivat nyt Suomessa. Hän vaatettutti Pertiuksen joka nyt tunnisti Mariokvatiksen. "Mitä te vielä minusta tahdotte???" kysyi Pertius. "Minä tahdon olla liittolaisesi, hylkäsin Lobelixen ja Malextrixin ja tarjoan sinulle nyt ystävyyttä. Otatko sen vastaan?" vastasi Mariokvatis. "Hyvä on." sanoi Pertius Sienius tuima pilke silmissään. "Lähdetään Ryssälään.." hän lisäsi. "Okei." sanoi Mariokvatis ja he kättelivät. Yhdessä he huutivat: "Vaviskaa maailma, sillä meitä ei pysäytä luonnonvoimat eikä mitkään!!!

Osa 3. Vielä yksi vihollinen

Lobelix kaipasi erästä vanhaa ystäväänsä jonka oli vahingossa tappanut.. Hän oli ollut tuolloin pieni pojankoltiainen. He olivat leikkineet piilosta vanhassa teloituskammiossa. Oli Lobelixen vuoro etsiä: "HUHUU!! MISSÄ SINÄ OLEET??" hän huusi. Todellisuudessa kaveri oli piilossa vanhan giljotiinin takana. "HUHUU!" hän huusi uudestaan ja kompastui johonkin ja samassa kaatui päin giljotiinia. Terä tippui. Kuului "Naps!" ja Lobelixen päälle roiskui verta. Lobelix kaipasi häntä kovasti sillä tämä oli ollut hänelle hyvin läheinen ystävä. Hän oli kävelemässä torilla eräänä aamuna kun vanha hämyinen mies kiskaisi häntä hihasta ja kuiskasi: "Hei kuule.. Tiedän mikä mieltäsi painaa, ota tämä kirja, OTA!" ja tyrkkäsi hämmentyneen Lobelixen kouraan kirjan. Lobelix katsoi ihmeissään pölyistä nidettä, sen nimi oli "Intiaanishamaanin taiat". Hän tunki sen reppuun ja jatkoi kävelemistä. Illalla hän luki kirjaa ja löysi manauksen jolla pystyisi herättämään ystävänsä henkiin, tarvittaisiin vain intiaanien hautausmaa ja paria yrttiä. Noh.. Hän korvasi yrtit parilla samannäköisellä ja meni normaalille hautausmaalle keskiyöllä. Hän lausui taian: Mobuturubutu mmrhh vbbrhh Lumpix! (suom. Tuo henkiin vahingossa ja vääryydellä tappamani kaverini Lumpix!) Kuitenkin... Koska hän ei noudattanut oikein ohjeita, oli sanoman merkitys lähes päinvastainen (joten viesti kuului näin: Tuo eläväksi kuolleeksi tahallani ja oikeudella tappamani Lumpix!). Mutta koska ei ollut Lumpix nimistä vihamieltä heräsi henkiin ihminen, jonka hän oli tappanut viimeksi. Samassa kaukana kuului zombin huuto.. Se tuli Ryssälästä päin.. Henkiin heräsikin Jukkaus Pontius, joka huudon perusteella oli muuttunut aivottomaksi zombiksi, joka syö aivoja korvatakseen aivottomuutensa..


Viimeinen muokkaaja, Malevous pvm Su Joulu 06, 2009 10:19 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)   Pe Loka 16, 2009 2:52 am

vähä kova loppu

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)   Pe Joulu 18, 2009 11:20 pm

Tääkin oli tosi hyvä, nyt kolmoseen Smile

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Malextrixin, Lobelixin ja Mariokvatiksen seikkailut: Petos (Osa 2)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Asiakirjallisuus-
Siirry: