<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio   Ke Joulu 09, 2009 4:07 am

Orava

Punatulkut visersivät iloista säveltään. Sakarin koulupäivä oli juuri päättynyt. Sakari oli normaali 150 senttinen vitos luokkalainen poika. Sakarin äiti oli käskenyt tämän ostaa maitoa lähikaupasta kun koulu loppuu, ja kuuliaisena poikana Sakari tämän teki. Kaupasta olisi kotiin 6 kilometriä, mutta metsän kautta oikaistuna vain 1 ja puoli. Äiti oli kyllä kieltänyt metsään menon, mutta nythän oli mitä kirkkain talvipäivä.

Sakari lähti tallustelemaan metsään. Yhtäkkiä metsässä, Sakarin edestä pinakisi orava. Orava jäi katsomaan Sakaria hölmistyneenä muutaman metrin päähän. Sakari kyyristyi ja naksutti suullaan. Hön otti repustaan sipsin ja ojensi sitä oravaa kohti. Ihme kyllä, orava uskoltautui nopeasti napsaisemaan sipsin Sakarin kädestä. Sakari ilostui tästä ja sanoi oravalle tulevansa huomenna uudestaan.

Sakari jatkoi tätä viikon, kunnes orava oli tottunut Sakariin niin paljon että uskoltautui tämän olalle. Orava ei koskaan uskoltautunut metsän ulkopuolelle, vaan hyppäsi pois Sakarin olalta aina metsänreunassa.Jam Jam Klaani

20 vuotta sitten, 4 nuorta pojan nulikkaa, parhaat kaverukset, perustivat oman pienen ryhmän jonka he nimesivät Jam Jam Klaaniksi. He rakensivat itselleen pienen päämajan Itumetsän siimekseen, maan alle, samaiseen metsään jossa Sakarimme tulevaisuudessa tallustelee. Vuosien kuluessa, päämaja kasvoi ja heidän klaaninsa toiminta laajeni.

Alunperin he vain pelailivat yhdessä, mutta aikojen kuluessa, heidän tullessa murros ikään, heitä alkoi himottaa eräs asia jonka itsekkin osaatte kyllä päätellä. Joten he alkoivat ryöstellä kaikkea pientä, siinä toivossa että heidän imagonsa tulisi jotenkin paremmaksi. Noin 20 vuoden ikäisinä, heitä alkoi vituttaa kun tuheroa ei tullut. He alkoivat ryöstämään yhä vain isompia asioita, saaliin he jakoivat ja ostivat huoria. Mutta lopulta, noin 27 vuoden ikäisinä, tämäkään ei enää riittänyt, vaan he siirtyivät äärikeinoihin, pikkulapsiin. Nyt noin 32 vuoden iässä, he kiertelevät ympäri suomen leikkikenttiä, ja nappaavat lapsia ja tekevät heille jotakin pahaa.

Jam Jam klaanin jäsenet olivat, ja ovat edelleen sen päämies "Setä" Jammu, Pedro "Pedo" Bear, Kalle E. ja Antero H. Armas.Sakarin kohtalo

Palataampa takaisin Sakari poikaan, joka oli nyt yhdeksättä kertaa metsässä, tosin nyt oli hämärämpää kuin ennen. Sakari ruokki oravaa, jonka oli nimennyt Ossiksi, maapähkinöillä. Sakari kuuli rasahteluja takaansa. Huomaamatta oli tullut jo lähes pilkko pimeää. Kuului sivallus........

3 päivää oli kulunut. Pienimuotoiset etsinnät oli jo aloitettu. Sakari oli kateissa. Sakarin äiti vaihteli vihan,surun ja masennuksen välillä. Äiti huomasi metsän reunassa nököttävän oravan. Sen silmät olivat lukkiutuneet hänen silmiinsä. Sakarin äiti käveli hitaasti sitä kohti. Orava oli enää metrin päässä, ja yhä se vain tuijotti hänen silmiään.
Orava vinkaisi ja osoitti metsään. Sitten se pinkaisi juoksuun kohti suurta tammea.
"Tutkikaa metsä!" Äiti huudahti.

Itumetsä oli suuri, yli 500 hehtaarin ikimetsä. 2 päivää kului, kunnes löydettiin jotain. Verilammikko. "EIH!" Sakarin äiti kiljaisi. Joku poliiseista erehtyi suuntaamaan katseensa ylös, ja näki jotain kammottavaa. Nyljetty pikkupoika roikkumassa puun oksasta, jonka mahaan oli kirjoitettu vihreällä jauheella: Sinä olet seuraava, Karoliina!
Sakarin äiti oli Karoliina. Hän pyörtyi.

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio   Ke Joulu 16, 2009 3:24 am

Ihan hyvä Smile Jatka samaan malliin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Dublo
Shrimp
Shrimp
avatar

Viestien lukumäärä : 63
Join date : 11.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio   Pe Joulu 18, 2009 11:38 pm

Tee semmonen ku Jam Jam Kani
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jammun aikakirjat - Salaisuuksien Sammio
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Pelottavat-
Siirry: