<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aikakirja Infoa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Aikakirja Infoa   Pe Loka 23, 2009 11:36 pm

Tänne kirjoitan infoa aikakirjoista. Tämä siis käsittelee kaikkia neljää (tulevaa viidettä) aikakirjaa, joten spoilereita on paljon.

Maailmat


Ensimmäinen maailma
Ensimmäinen maailma josta on kirjattua tietoa. Joko maagisiin sienitaika kristalleihin, tai kivilaatoille kirjattua. Siellä kaikki 10 alkurotua elivät sulassa sovussa, tai sodassa(ei tietoa kummassa). Sitten joku mystinen voima josta ei ole mitään tietoa, hajotti tämän maailman kolmeen osaan.

Gendolon
Gendolon on Malevouksen kotimaailma. Se muistuttaa paljon nyky maailmaamme, maapalloa, eli Tellusta. Tarina alkaa Gendoluksella sijaitsevalta Gröönlannilta, joka on nykymaailmassakin saman niminen. Lisäksi siellä on muutamia muita yhä saman nimisiä paikkoja, kuten Ruoti ja Suomi, pohjolan karuimmat maat.

Zamonia
Zamonia on saatanallisten hirviöiden kotimaailma. Zamoniassa on 3 rotua: Demonit, Örkit ja Lohikäärmet. Zamonian diktaattorinmainen johtaja on Zormiag Lolli.

Utholochipia
Maailma josta ei ollut tietoa, ennen kuin maailmat yhdistyivät ja sota syttyi. Sieltä tuli sinisiä lima monstereita, joita alettiin kutsua mutahirviöiksi. Mutahirviöiden geenejä manipuloimalla Tyranni Perttius Vahveroinen onnistui risteyttämään sienen ja mutahirviön, luoden mutantti sieni armeijan. Uudessa maailmassa mutahirviöt asettuivat asumaan lähes 100 kilometriä maan alle.

Uusi maailma, eli Galeidos
Galeidos on Gendolonian, Zamonian ja Utholochipian yhdistelmä. Maailmojen yhdistyessä, maailma laajeni rajusti. Syntui uusia paikkoja, ja vanhat paikat mullistuivat, kuten pohjola.


_________________________________________________________________________________________________


Rodut


Sienet
Sienet ovat ehkä vanhin Gendolonian rotu. Tosin niitä eli jo Ensimmäisen maailman aikaan, ehkä jopa ensimmäinen rotu siellä. Sienillä oli Gendoloniassa oma alue, Sienimaa. Siihen kuului Vuoristo alue, jossa asui Sienimetsän Ruhtinaat, maanalainen alue, jota kansoitti Sieniluolien Eemelit sekä Sienipoli, jossa oli vähän kaikenlaisia sieniä. Nämä alueet siirtyivät myös uuteen maailmaan, tosin maan alaisten alueiden kunnosta ei oli tietoa.

Ihmiset
Gendolonian ylivoimaisesti väkiluvultaan suurin rotu. Tai ei välttämättä, koska sienistä ei oltu pidetty kirjaa, mutta näennäisesti arvioituna suurin. Uudessa maailmassa ihmisten luvut pienenivät suuresti, suuren massamurhan aikana, jolloin Perttius Vahveroisen toimesta herätetty ja mutatoitu Zormiag Lolli teurasti satoja tuhansia ihmisiä, sekä muutamia sieniä.

Demonit,Örkit ja Lohikäärmeet.
Nämä kolme rotua ovat pääosin samankaltaisia. Kun niillä on johtaja, ne tottelevat sitä. Kun niillä ei ole, ne vain elelevät omillaan. Ilman johtajaa ne eivät ole kovin pahantahtoisia, mutta mikäli niillä on johtaja, ja se näin tahtoo, ne ovat erittäin tehokkaita sotilaita, oikeita tappokoneita. Nämä kolme rotua kansoittivat Zamoniaa.A l a l a j i t

(a) Saunademonit
Nämä ovat läheistä sukua sekä Demoneille, että suomalaisille villimiehille. Ruotsalaiset versiot näistä ovat surkeita sekasikiöita jotka usein kuolevat muutaman vuoden iässä, kun taas suomalais veriset Saunasemoit ovat väkivahvoja verenhimoisia hirviöitä.

(a) Villimiehet
Läheistä sukua Ihmisille. Nämä erottaa ihmisistä kolmesta eri asiasta: Niiden karvoitus on paljon tuuheampaa ja levinnyt hieman naamaankin, Niillä ei ole oikea oppista puhekykyä vaan ne mölisevät päättömiä, Heillä on uskomaton kylmänsieto kyky, joten heillä ei useimmiten ole laisinkaan vaatteita. Näisen lisäksi ruotsalaisilla villimiehillä on tapana nylkyttää mies puolisia ihmisiä, ja joskus muidenkin rotujen urospuoleisia edustajia.

(a) Vahverot
Erittäin läheistä sukua Sienille. Nämä tosin ovat pääosin pahoja, eli niiden elämän tavoitteet ovat korkealla, ja niiden tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään ihan mitä vain. Vahverot ovat fyysisesti heikompia, mutta henkisesti paljon vahvempia kuin sienet.

(a) Keijot
Sukua Ihmisille ja Sienille. Lisäksi näillä on geeniperimässä mutaatio, joka teki niistä erittäin pieniä, ja antoi niille maagisia voimia. Keijot ovat rauhanomaisia, ja asuvat pienellä saarella, Azchemerikan rannikolla. Niiden pienen koon takia pari sataa tuhat päinen kansa mahtuu pienelle saarelle.

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Aikakirja Infoa   Pe Joulu 18, 2009 11:28 pm

Aikas hyvin selitetty nämä.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Aikakirja Infoa   La Joulu 19, 2009 12:23 am

Juu lisää ois tulossa ku jaksasi

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Aikakirja Infoa   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Aikakirja Infoa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Asiakirjallisuus-
Siirry: