<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jukan salainen ase

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
jukka979
Shrimp
Shrimp


Viestien lukumäärä : 51
Join date : 13.10.2009

ViestiAihe: Jukan salainen ase   Ti Loka 20, 2009 3:04 am

Kauan sitten yhdessä maassa nimeltä suomi oli kaupunki jonka nimi oli Upec. Upecissa asui pieni poika noin 14-vuotias Jukka. Sota oli syttymässä ja Jukan perhe oli myös mukana sodassa. Jukka pelkäsi Sodassa hänen perheensä kuolevan. Jukka ajatteli kehittää salaisen aseen ennen sotaa. Heti kun vanhempien katse kääntyi jonnekin Jukka hävisi.

*Noniin noniin* Jukka hokesi pajalla. Paja oli hänen isänsä mutta hän oli tehnyt sinne salaisen kolon jonne hän aina piiloutui. Sinne Jukka myös joskus piilotti isän työkalut kun hän niitä tarvitsi.Jukka nikkaroi ja nikkaroi lopulta hänen aseensa oli valmis. Mutta hän ei kertonut siitä kellekään. Nyt Jukka palasi kotiinsa ja äiti huusi hänelle *MISSÄ SINÄ POIKA PARKA OLET OLLUT? SOTA ON SYTTYMÄSSÄ JA SINÄ VAIN KARKAAT. HÄPEÄISIT*. Mutta Jukka ei välittänyt hänen puheestaan yhtään.

Jukka oli mennyt nukkumaan,mutta hän heräsi keskellä yötä kun joku oli hiipimässä pihalla. Yöllä satoi ja kuuluin vain *läts läts*. Jukka seurasi aikuista joka hiipi joka paikkaan kunnes kuului *JYTYM* ja ukkonen rysätti puun keskelle Jukan taloa. Jukka huusi *EI VANHEMPANI*. Jukka suri kadulla vanhempiensa kuolemaa sillä nyt Jukalla ei ollut ketään. Jukka julisti *Hyvät vanhemmat voitan sodan teille* ja Jukka lähti itkien.

Sotapäivänä Jukka vielä valmisteli asettaan ja nyt sota oli vihdoin alkanut. Kuului vain *JYMS JYMS* kun vihollisen joukot saapuivat. Mutta he eivät pärjänneet sillä Jukan keksintö pelasti kaupungin. Kun olimme jääneet alakynteen niin Jukka tuli kuumailmapallollaan taivaalta ja valeli viholliset sieltä öljyllä. Nyt Jukka heitti tulitikun ja VHUM kuului kun viholliset syttyivät palamaan. Mutta osa jäi vielä mutta Jukka oli varautunut. Nyt Jukka otti salaiseen aseensa.

Kuului iso PUM! Jukka oli keksinyt tehdä pommeja. Niimpä Jukka pommitti viholliset ja kaupunki eli rauhassa vuosi kymmeniä ennen kuin Malevous hyökkäsi. Siitä kuulette myöhemmin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Jukan salainen ase   Ti Loka 20, 2009 3:13 am

Voi per... Oikee pommi D:Very Happy king
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Peanutcraker
Bakteria
Bakteria
avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 20.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Jukan salainen ase   Ti Loka 20, 2009 3:36 am

aikas hyvä tarina Very Happy en ois ite varmaa keksiny tommost Razz
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Jukan salainen ase   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jukan salainen ase
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: