<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 3

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 3   La Tammi 30, 2010 9:46 pm

Luku 1 Eroaminen
Kun Zomgerius ja Dublo viimeksi pani huoria, Dublo tuli kateelliseksi Zomgeriukselle siitä, että hän sai enemmän naisia ja halvemalla. Dublo sanoi Zomgeriukselle: "Olet niin helvetin säälittävä että en oo enään sun kaveris". Zomgerius sanoi Dublolle: "Oon miettiny samaa, painu helvettiin. Pistetään puokkiin meiän rahat sun muut, ja katotaa kenest tulee maailman uus johtaja". Dublo vastasikin myönteisesti, koska Zomgerius tiesi voittavansa ylivoimaisesti, Zomgerius otti aloituspaikakseen Suomen ja Dublo sai muut maat, tosin Dublo aloitti Australiasta. Zomgerius kehitti uusia mutantteja, tosin hän tappoi ne suoraan, ja mutanttejen geenit lisäsi varastossa olleiden ruumiiden elimistöön, jolloin ruumiista tuli Zomgeriusta palvovia ihmisiä. Zomgerius pakotti kaikki alamaiset saunaan, ja jotkut keittämään pontikkaa. Näin hän sai suuria, saunapontsukkamutantteja. Joilla oli lisävoimia. Zomgerius valloitti parissa päivässä koko Euroopan. Kun Dublo sai kuulla tästä hän hermostui, Dublo alkoi kehittämään keltakuume miehiä mutanteistaan, jotka ei ollut yhtähyviä kun saunapontsukkamutantit.

Luku 2 Dublon vahvistus
Dublo teki kuuluisia keltakuumemiehiä, ja niiden avulla hän sai merenpohjista vanhat merirosvot puolelleen, ja erään hirviön. Nimeltä, KRAKEN! Dublo lähetti viestinantajansa Zomgeriuksen luo, ja kertoivat Krakenista. Kuitenkin Zomgerius murhasi viestinantajat viestin jälkeen, Zomgerius lähti saunaan, mutta ennen sitä hän käski mutantit kaivamaan reikää tunturiin, nimeltä Halti. Zomgerius vahvistui aina enemmän kun hän oli saunassa, sillä sauna oli jokaisen Suomalaisen unelma. Zomgerius tietenkin heitti 200 asteen löylyt ja veti perskännit juomalla pontikkaa. Hän sammui saunaan, sammuessaan hän aina vain vahvistui. Zomgeriuksesta tuli niin vahva että vain jos hänen kulli revittäisiin irti, hän kuolisi. 3 päivän päästä Dublolla oli isompi armeija kun Zomgeriuksella, Dublo tiesi voittavansa Krakenin avulla. Mutta Zomgeriuksen mutantit löysivät Zomgeriuksen kadonneen kaksoisveljen: Loboshowin joka oli kaikkia vahvempi. Hänen ja Zomgeriuksen voimansa vastasivat 10 kertaisesti Krakenin ja keltakuumemiehen armeijan voimia. Zomgerius ei kuitenkaan kertonut tuosta Dublolle mitään. Kun Zomgerius sai valloitettua loputkin, ja saapui Australian rannikolle. Oli jo sotarummut soimassa, heidät yllätti ensiksi Kraken.

Luku 3 Sota
Zomgerius kuitenkin vihelsi, ja Loboshow tuli 4000 miehen kanssa mukaan, 70 tuhatta saunapontsukkamutanttia tuhoivat Krakenin, Zomgerius ja Loboshow hyökkäsivät suoraan Dublon kotikylään, heidät yllätti viisi miljoonaa keltakuume miestä, Zomgeriuksen ja Lobon armeija vain nauroi. Zomgerius ja Lobo hyökkäsivät ensiksi keltakuumemiehien kimppuun, 69 tuhatta saunapontsukkamutanttia perässään. Keltakuume armeija oli kaadettu. He tuhosivat portit, mutta mitä sieltä löytyikään, sieltä löytyi viisi miljardia keltakuume miestä, kaikki saunapontsukka mutantit hyökkäsivät niiden kimppuun ja keltakuumemiehistä jäi jäljelle vaivaiset 2 miljoonaa. Saunapontsukka mutantteja ei ollut ollenkaan. Dublo saapui esille ja Zomgerius hyökkäsi hänen kimppuunsa, kun Lobo oli tuhoamassa keltakuumemiehiä. Kun Dublo oli Zomgeriuksen päällä, hän oli tunkemassa tikaria Zomgeriuksen päähän, Zomgerius aivasti. Dublo lensi 5 metriä eteenpäin Loboshowin syliin. Loboshow siitä hermostui, koska luuli että Dublo oli yrittänyt saada hänet poikaystäväkseen, Loboshow käytti superiskunsa, tulikuuman saunakiukaan lämmön, tosin 50 kertaisen sellaisen. Hän hönkäisi ne Dublon naamaan, ja Dublo syttyi kokoinaan tuleen, Dublon tuhkat vajosivat maan syvyyksiin. Sen jälkeen Lobo ja Zomgerius tuhosivat loputkin keltakuumemiehet, näin Zomgeriuksen ja Dublon kaveruus loppui. Sen pituinen se

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 3
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: