<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 2

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 2   La Joulu 19, 2009 6:15 pm

Luku 1: Uusien aineiden etsiminen
Zomgerius ja Dublo etsivät uusia aineita saunapontsukkamutanttejen vahvistamiseksi. He löysivät korvatunturilta kuuluisia Paula vanukkaita. Jokaiselle saunapontsukkamutantille syötettiin sitä, niin niistä tuli vielä vahvempia. Zomgeriuksen ja Dublon pieruharjoituksetkin ovat edenneet hyvin. Zomgerius kasvatti pilveä kotimaallaan ja poltti pari sätkää. Sen jälkeen hän päästi ydinpierun Dublon kanssa, ja otti mutantit mukaan niin he pääsivät Marssiin. He näkivät siellä avaruusolioita, jotka hyökkäsivät heidän kimppuun. Niimpä mutantit saivat aamiaista lisää ja armeija vahvistui. Zomgerius mietti miten saisi auringon haltuun, sen jälkeen hän meni auringolle hyberydinpieru suojanaan. Vähän ajan päästä hän hanki Dublon jolla oli sama suoja. He kaatoivat vesiämpäreitä auringon päälle ja se sammui, he valtasivat sen jälkeen muutkin planeetat.

Luku 2: Paluu maahan
Zomgerius ja Dublo palasivat maahan, ja huomasivat että Suomi oltiin vallattu. He näkivät että siellä oli Murmeli, tuhonjumala. Zomgerius ja Dublo polttivat pilveä ja katseli kuinka Murmelin armeija ja saunapontsukkamutantit taistelivat. Kesken taistelun he menivät hotellille panemaan huoria, kun he palasivat oli vain Murmeli jäljellä. Zomgerius sanoi Murmelille että otat meidän saunapontsukkamutantinkaa löylykisan, se kumpi häviää, sanoo on että se on homo. Eli jos on homo sen saa tappaa kenenkään vastustamatta, Murmeli suostui siihen. Oli mennyt jo 5 tuntia kun saunapontsukkamutantti joi kiljua saunassa, ja Murmeli istui hikisenä ja punaisena lauteilla. Murmeli ihmetteli kuinka saunapontsukkamutantti kesti sen, sen jälkeen Murmeli lähti pois. Saunapontsukka mutantti oli sammunut saunaan ja sen jälkeen Murmeli tapettiin. He valmistivat Murmelin kehosta saunapontsukkamutantteja miljoonia.

Luku 3: Helvetin valloitus
Zomgeriuksen ja Dublon saunapontsukkamutantit kaivoivat helvetin reijän puhki, ja kaikki hyökkäsivät sinne, he tappoivat demonit, örkit, epäkuolleet sun muut mörriäiset ja armeija vain vahvistui. Sen jälkeen he porasivat helvetin pois, ja eivät tajunneet että Grim Ruuper ja Saatana oli jäljellä. He yllättivät Zomgeriuksen ja Dublon, kunnes saunapontsukkamutantit Zomgeriuksen ja Dublon kanssa päästi ydinpierut, näin he tuhosi Grim Ruuperin ja Saatanan. Zomgerius ja Dublo jäi vain eloon. Dublo sanoi sitten Zomgeriukselle: "Onpas tämä elämä tylsää kun ei ole valloittetavaa tai saunapontsukkamutantteja". Zomgerius vastasikin Dublolle: "Mennään panee hotellille huoria niin ei oo tylsää". Dublo nyökkäsivät ja he menivät Mount Sanerestin huipulle ja kiipesi pois helvetistä. He kävelivät hotellille panemaan huoria.
The end

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 2
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: