<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 1

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 1   La Joulu 19, 2009 6:13 pm

Luku 1: Vahvistaminen
Zomgerius ja Dublo oli juuri vallannut Aasian, koska levitti siellä ydinpieruja ja kaikista tuli Zomgeriusta ja Dubloa palvelevia mutantteja. Mutantit hyppäävät 50 metrin pituisia loikkia ja niillä on 3 metrin pituset kynnet.
Zomgerius ja Dublo matkasi kohti Australiaa laivallaan, kunnes mustekala hyökkäsi heidän kimppuun. Zomgeriusta ja Dublo sanoi mutanteille: "TAPPAKAA". Mutantit oli parin sekunnin päästä mustekalan kimpussa, ja mustekalasta ei ollut sen jälkeen mitään jäljellä. Mutta Zomgerius ja Dublo tietää että Australiassa on kuuluisia keltakuume miehiä, jotka tappavat kaikki ketkä tulee eteen. Paitsi omat sotilaansa. Zomgerius ja Dublo pysähtyi Australian rannikolle, ja käski mutantit kaivamaan suurta luolastoa Australian alapuolelle. Kaikki menivät sen jälkeen luolastoon ja luolaston ovessa oli luukku mikä on suojattu mahtavalla ydinpieru magialla. Zomgerius ja Dublo käski sen takia mutantit kaivamaan suurta luolastoa, että löytäisi mustankristallin mikä vahvistaisi ydinpierua ja mutantteja. Mutantit olivat helvetin rajalla, ja silloin he löysivät kristallin. He loikkivat takaisin ylös ja antoi sen Zomgeriukselle. Zomgerius laboratoriossaan otti näytteen ydinpierusta ja laittoi siihen mustankristallin, sitten se vahvistui. Mutanteista tuli kaksin kertaisia myös, 100 metrin pituisia loikkia ja 6 metrin pituiset kynnet ovat nyt mutanteilla. He hyökkäsivät ensiksi Australian ainoaan kylään missä ei ole keltakuume miehiä. Mutantit tappoivat kaikki niin että ruumiit jäivät lojumaa. Sen jälkeen Zomgerius ja Dublo päästivät ydinpierun "KATUM" ja 493 ruumiista tuli mutantteja. Zomgerius ja Dublo oli keltakuume miehien portilla, joka on helvetin rajalle asti pitkä. "RIKKOKAA" Huusi Zomgerius ja mutantit hyökkäsivät portin kimppuun, kaikki kuitenkin kimposi takaisin. Hmm, Zomgerius sitten sanoi Dublolle: "Tehdään speciaali" Dublo nyökkäsi siihen. Molemmat päästi ydinpierut ja portti hajosi kokonaan. Mutantit hyökkäsikin heti Zomgeriuksen käskystä miehienkimppuun. Taistelu oli tasainen vaikka keltakuume miehiä oli vajaat 2 tuhatta ja mutantteja miljoonia. Kun keltakuume miehet olivat muussina, he heräsivät epäkuolleina. He ovat siis nyt epäkuolleita keltakuumemiehiä. Mutantit hyökkäsivät niiden kimppuun, mutta kuolivat heti. "Voi perkele" Huusi Zomgerius ja päästi ydinpierut Dublon kanssa. Vain puolet epäkuolleista keltakuume miehistä kuoli. Sen jälkeen Zomgerius päästi uuden ydinpierun, jokaisesta kuolleesta tuli 10 mutanttia ja ne tappoivat loput keltakuumemiehet. Zomgerius käski mutantit kaivamaan luolaston koko Australian alle. Mutantit teki näin.

Luku 2 Kraken
Zomgerius ja Dublo saivat kuulla tiedustelijamutanteilta, että leffojen Kraken on oikeasti meressä. Ja se on tuhoamassa saaren. Dublo käski sen jälkeen kaikki mutantit rakentamaan helvetin rajalle asti aidan, jossa on katto ja vain yksi portti. Kun se oli rakennettu nopeasti, Zomgerius vahvisti sen ydinpierulla. Kraken seuraavana päivänä koitti rikkoa muurin, mutta kimposi aina takaisin veteen, mutta Zomgeriuksen ja Dublon armeija eivät tienneet Krakenin special iskusta, Kraken laittoi muurin kokonaan musteeseen, ja räjäytti musteen. Portithan siitä poksahti pois. Zomgerius ja Dublo käski jokaisen mutantin hyökkäämään Krakenin kimppuun, he saivat viidenkymmenen miljoonan mutantin armeijalla vain yhden kappaleen pois Krakenista. Zomgerius ja Dublo lähetti sitten Aasiassa oleville sotureille viestin ydinviestillä. Zomgerius ja Dublo pakeni laivallaan, ja pani huoria matkalla. Samassa 50 ydinpommia räjäytti Australian ja vei Krakenin kuolleeksi, Zomgerius ja Dublo palasi taas kerran saarelle, joka oli tuhottu kokonaan ja ydinpommin räjähdyksen takia siellä oli supermutantteja. Zomgerius ja Dublo teki special ydinpierun ja supermutanteista tuli heidän alaisia, he kaivoivat Krakenin jokaisen osan esiin ja Zomgerius teki osista supermutantteja lisää. Hänellä oli taas suuri armeija millä voi valloittaa maailman. Mutantit kaivoivat jokaisen mustankristallin Australian alapuolelta ja vahvisti niillä itsensä, ja ydinpierun tietenkin.

Luku 3 Merimatka ja Dublon paluu

Zomgeriuksella oli maailman suurin laiva, jossa oli miljoonia supermutantteja. Siellä ne nosteli miljardin painaviapainoja, laivakin oli vahvistettu mustakristallilla niin se ei uponnut. Zomgerius löysi laivastaan kirjan nimeltä "Merihirviöt". Hän luki sitä jonkin verran ja tajusi että oli voittanut kaikki niistä. Kunnes saapui viimeiselle sivulle ja siinä luki Kroken. Hän luki siitä pätkän ja tajusi että Kraken oli sen poika, myös selvisi että se asustelee samoilla merillä missä he juuri nyt matkustavat. Zomgerius ja Dublo keräsivät supermutantit koolle, ja käski heidän hypätä mereen ja tappamaan Kroken, Kroken olikin jo paikalla ja supermutantit kuoli sen takia. Dublo uhrasi itsensä ja hyppäsi Krokenin kitaan, päästi siellä ydinpierun niin Kroken räjähti. Zomgerius huusi vain: "EIIIIIIIIIIII!". Kunnes päästi vahingossa ydinpierun. Zomgerius kuitenkin ryhdistäytyi ja keräsi Krokenin ruumiin osat itselleen, hän valmisti niistä ybermutantteja. Jotka olivat monta kertaa vahvempia kuin supermutantit. Hän lähti Afrikan valloitukseen sitten. Kun he saapuivat rannikolle, Zomgerius käski taas kerran mutantteja kaivamaan luolaston että saisi punakristallia. Heillä oli kaupunki taas kerran maanalla, siellä he vahvistivat mutantit punakristallilla ja ydinpierut. Ydinpierut oli nyt 3 ydinpommin tehoisia. Maanalla hän huomasi että siellä oli reikä mereen, hän tukki sen mutta sitten alkoi tutkia vettä mikä tuli esille. Hän löysi sieltä Dublon ruumiin, hän pieraisi hänen suuhunsa jä hän heräsi eloon. Dublo sanoi Zomgeriukselle näin: "Näin unta siel Krokenin kidassa et panin 50 huoraa samaanaikaa". Zomgerius ja Dublo aloittivat sitten uuden armeijan vahvistamisen punakristallilla.

Luku 4 Afrikan valloitus
Zomgerius luki kirjaa Afrikasta ja tajusi että siellä oli neekerisotilaita. Jotka olivat paljon vahvempia kuin ybermutantit. Siitäpähän ei välittänyt ja valtasi eka vaaleiden alueet Dublon kanssa ja samalla sai lisää ybermutantteja. Zomgerius huomasi maassa pippuripensaikon, hän söikin pari pippuria. Mutta silloin ei tiedetty mitä käy. Hän meni neekerilaakson porteille Dublon kanssa, molemmat pieraisi ydinpierut ja sen takia kun Zomgerius söi pippuria, hänen takanaolevat kaikki syttyivät tuleen. Mutantit hyökkäsivät neekereiden kimppuun, Zomgerius Dublon kanssa päästeli samalla pieruja, niin taistelu oli tasainen. Zomgerius kärvensi lopuksi koko neekerilaakson ja saivat neekereistä hybermutantteja. Hän kaivoi neekerilaaksonkin alle kaupungin mistä löytyi ruumiis. Ruumis paljastui Suomessa tapetuksi hybermutantiksi, siitä välittämättä Zomgerius, Dublo ja mutantit matkustivat Eurooppaan. He valtasivat helposti ensin Ruotsit sun muut. Kunnes saapui Suomeen. He rakastuivat Tarja Haloseen, ja sitten tappoi sen. Suomen vaaralliset tunturisaunamutantit olivat sen jälkeen Zomgeriuksen ja Dublon vallassa. Tunturisaunamutantit oli vielä vahvempia, koska pölli Tarja Haloselta kiljun keitto reseptin ja keitti kiljua niille. He olivat sen jälkeen saunapontsukkamutantteja. Näin he alkoivat valloittamaan maailmaa, ja kehittivät teknologiaa niin pitkälle että he saivat niin pitkän iän kunnes joku muu heidät tappaa.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Zomgeriuksen ja Dublon seikkailut osa 1
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: