<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   To Joulu 17, 2009 1:44 am

Story


Monien lapsien isä, vuonna 1439 kertoi tarinoita lapsilleen seikkailijasta jolla oli mahtisormus, ja kertoi sen myös olevan tarua. Lapset ei uskonut isäänsä ja lähti selvittämään tätä vaikeaa asiaa. Lapset karkasi talostaan kello 04:37 metsään, ja pakkasi mukaansa reput ja makuupussit jokaiselle. Lapsien isä heräsi metsän synkkiin ääniin kello kuusi ja oli herättämässä lapsia. Lapsia ei kuitenkaan näkynyt niin hän tutki koko talon. Mutta tuloksetta, sitten hän näki keittiön pöydällä lapun mihin oli kirjoitettu: "Emme usko että tarina seikkalijasta on tarua, lähdimme selvittämään asiaa." Hänen isänsä siitä huolestuikin ja päätti aloittaa etsinnät, löytämättä mitään. Mutta miten on, onko tarina totta vai ei?

Chapter one: First day


Lapset vaelsivat metsissä etsien jälkiä seikkalijasta, he kohtasivat erään viisaan miehen. Joka kysyi lapsilta: "Mitä etsitte" Lapset vastasivat "Seikkailijaa joka omisti mahtisormuksen." Lopuksi viisas mies sanoi mistä voisi löytää jälkiä, ja poistui. "Mene liekehtivän hevosen majataloon, tiedätte siellä kyllä keneltä saatte lisää vihjeitä". Lapset lähtivät kävelemään kohti majataloa, joka oli läheisessä kylässä. He tekivät ennen sitä metsässä nuotion ja alkoi syömään hetkeksi. He jatkoivat sitten matkaa, ja näki ratsastajan joka oli pukeutunut mustiin. He menivät kysymään häneltä tietä ja sanoi ketä etsii. Musta ratsastaja jatkoi myös matkaansa, eikä vastannut mitään. Lapset kuitenkin löysi polun, joka johti kylään. Kun lapset olivat kylässä he kävelivät majataloon, siellä jokainen istahti penkeille. Sitten samojaa tulikin heidän luokse. Hän kysyi lapsilta "Minulta saatte vihjeitä, tapasitteko ketään muita kuin erään miehen matkalla?". Lapset vastasikin näin: "Mustan ratsastajan, sanoimme hänelle ketä etsimme ja kysyimme tietä tänne". Samoojalle tuli paha virne kasvoilleen ja ohjasi lapset huoneeseensa. Samooja tajusi että he olivat kohdanneet Souleaterin, joka on etsinnyt mahtisormusta. Sen jälkeen kaikki huomasivat että kylä oli tulessa ja siellä oli ratsastajia täynnä. Samooja antoi pojille kaapun ja sanoi: "Menkää kaavun alle, teitä ei nähdä koska olette sen ansiosta läpinäkyviä. Menen taisteluun, palaan kyllä." Samooja rikkoi ikkunan ja vetäsi hupun päästään, hän nappasi sitten Gondroksen, miekkansa jonka oli perinyt suvultaan. Mustat ratsastajat huomasi hänet, ratsastajat juoksi kohti samoojaa, mutta samojaa heilautti miekkaansa niin ratsastajat lensi tuleen nopealla vauhdilla. Sen jälkeen samooja kävi hakemassa tallilta 4 hevosta, sitten haki lapset ja käski hypätä hevosien kyytiin. Samooja hyppäsi yhden kyytiin niistä. Eräs lapsista kysyi samoojalta minne he olivat menossa. Samooja vastasi: "Seuratkaa vain minua, nimeni on Darnarier." Lapset muistelivat isänsä kertomaa tarinaa ja tajusi että samooja on seikkailija joka hallitsi mahtisormusta. He matkustivat hevosillaan koko yön kukkulalle, jossa oli entisen linnan rauniot. He majoittuivat sinne.

Chapter two: The hill

Kun aamu sarasti, samooja ja lapset heräsivät aikaisin ja tekivät nuotioon tulen. He alkoivat paistaa peuran lihaa, kunnes kuuli rääkkymisen ääniä. Samooja heitti lapsille pienet miekat ja sanoi: "Taistelkaa jos on pakko, Souleaterit ovat palanneet ja ovat jäljillämme". Samojaa lähti alas päin kukkulaa soihtu ja miekka kädessään. Souleaterit lähtivät kohti Darnarieria, Darnier alkoi taistelemaan monien Souleatereiden kanssa kunnes yksi pääsi kohti kukkulaa. Darnier ei huomannut sitä ja jatkoi muiden kanssa taistelua. Kun eräs Souleateri pääsi lapsien luo, 2 lasta laittoi kaavun päälleen ja yksi alkoi taistella. Souleater viilsi viillon yhden lapsen rintaan, jonka nimi oli Richard. Sen jälkeen Darnarier palasi ja tuhosi kokonaan Richardia viiltäneen ratsastajan. Darnarier kutsui pillillään naiselffin luoksensa, elffi ratsasti valkealla hevosellaan suurta vauhtia kohti kukkulaa. Kunnes saapuikin sinne, Darnarier käski ottaa Richardin elffin mukaan, elffin nimi oli: Juliet. Elffi lähti ratsastamaan kohti Darnassusta, elffien pääkaupunkia. 2 lasta, joiden nimi oli Squire ja Dan Darnarier lähti heidän kanssa kohti Eondoria, ihmisten pääkaupunkia.

Chapter three: In Eondor


Kun lapset ja Darnanier oli matkannut pitkän matkan Eondoriin, heidät toivotettiin tervetulleeksi linnaan joka johti myös vuoren uumeniin. Linnassa oli Darnanierin lapsuuden ystävä: Thorton. Lapsille annettiin paljon ruokaa ja vettä ja Darnanier oli kertonut koko tarinan Thortonille mitä oli tapahtunut. Sen jälkeen elffien pillin ääni kuului. Juliet oli saapunut linnalle ja ratsasti linnalla olevalle sillalle. Hänet päästettiin sisään, hänen hevosensa kyydissä oli myös Richard, parantuneena. Squire ja Dan juoksi kohti Richardia ja halasi häntä. Sen jälkeen lapset kysyi Julietilta miten Richard parantui. Juliet vastasi näin lapsille "Isäni on mestari parantaja, ja hän tekee yrteistä vaikka mitä juomia.". Richard, Dan ja Squire lähtivät syömään takaisin. Sen jälkeen Darnanier ja Thorton menivät sanomaan lapsille näin: "Menemme tuhoamaan tämän sormuksen, että pahaa ei enään olisi. Pysykää linnassa niin olette turvassa.". Darnanier ja Thorton lähti kohti suurta vuorta, ja meni siellä olevaan luolaan. Siellä asui maailman isoin armeija, joissa kaikki olivat Ghosteja jotka palvoivat vain Doeroa, Darnanier isää. Darnanierin miekka on ainoa ase mikä voi tehota haamuihin, Darnanier keskustelu ensin ja Ghostien sotapäälikkö oli hyökkäämässä hänen kimppuun. Kunnes Darnanier iski miekkansa lävitse sotapäälikön. Näin hänestä tuli armeijan päälikkö. Kaikki lähtivät kohti Demonic Ruinseja jossa oli pahojen armeija, ja tulivuori.

Chapter four: In Demonic ruins and war

Thorton ja Darnanier juoksi kohti demoneita jotka olivat pahojen armeija. Demonit nauroi vain koska heitä oli vain kaksi. Kun Darnanier ja Thorton oli parin metrin päästä demoneista, miljardeja haamuja hyökkäsivät miekat kädessään demoneihin ja demonit kaatui nopeammin kuin valo liikkui. Darnanier ratsasti sen jälkeen tulivuorelle ja oli heittämässä sormustaan sinne, kunnes häneen jalkaansa viillettiin. Se oli lapsien isä joka oli pahojen orja, Darnanier tippui melkein tuli vuoreen, mutta sai kiinni viime tipassa maasta. Kun lapsien isä, Evy oli iskemässä miekallansa Darnanierin käsiin. Thorton laukaisi 3 tulinuolta Evyyn ja Evy lensi itse tulivuoreen. Thorton nosti Darnanierin ja Darnanier tiputti sormuksensa vuoreen. He hyppäsivät hevostensa kyytiin ja lähti valtavaa vauhtia kohti Eondoria, koska tulivuori oli purkautumassa. Suuri erämaa oli tuhoutunut kun Darnanier ja Thorton olivat Eondorissa. Darnarier ylistettiin kuninkaaksi ja hän meni naimisiin Julietin kanssa. Näin taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen päättyi.

Loppusanat:


Eli tässä oli tämäkin tarina, ymmärrän jos et pidä koska en kauan edes tehnyt tätä. Kestän kyllä kritiikin. Ilmoittakaa kirjoitusvirheistä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   To Joulu 17, 2009 1:44 am

Kommenttia nyt!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   To Joulu 17, 2009 2:12 am

Aivan saatanan vamaset otsikot ku on enkuksi

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
mookify
Baby Shrimp
Baby Shrimp


Viestien lukumäärä : 28
Join date : 17.10.2009
Paikkakunta : koneen vieressä

ViestiAihe: Vs: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   La Joulu 19, 2009 12:49 am

aika paljon kirjotus virheitä ja vähän sekanen tarina ja mitä niille lapsille tapahtu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   La Joulu 19, 2009 12:51 am

Se selviää arvoitukseksi..

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Taru seikkailijasta, joka omasi mahtisormuksen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: