<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kartanon kauhuyö

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Kartanon kauhuyö   Ke Joulu 16, 2009 3:41 am

Tarina
Moorejen aatellisperheen kartano on ollut vuosisatoja tämän suvun hallinassa, mutta alkaakin tapahtua kummia. Ikkunat sulkeutuu ja niitä ei saa kiinni, valoina toimivat vain kynttilät koska sähköt ei toimi, ovi on lukossa ja tuntuisi että joku vaanisi Moorejen sukua. Onko tämä totta vai mielikuvitusta. Lue tarina niin pääset selville.


Osa 1 Kauhun alku
Koko Moorejen suku istui pyöreän pöydän ääressä syömässä takassa paistettua lihaa, jota loisti 3 kynttilää. Suurin huone kartanossa missä he söi, siellä oli 10 makuupussia, 10 patjaa, 10 peittoa ja 10 tyynyä. Kaikki ruokatarvikkeet sun muut. Kuitenkin polttopuut ja kynttilät ovat lopussa joita on vain kellarissa. Kellariin on kuitenkin pitkä matka, jonka aikana voi sattua vaikka mitä. Kun suku oli syömässä lihaa, he alkoivat kuulla lankkujen takaa outoa kolinaa. He tietävät tietenkin sen että kartanossa tapahtuu kummia mutta ääntä ei ole ennen kuullut. Vaikka Moorejen suvussa on 10 jäsentä tällä hetkellä, 9 on paikalla missä yksi heistä on? Haluaako hän tehdä vain kiusaa ja ottaa videolla tämän. Sitten myydä isolla rahalla, vai onko hän vain kuollut tai napattu. Kolinan jälkeen suvun vanhin ja vahvin James Moore alkoi irrottelemaan lankkuja, kun hän oli irrottanut 3 lankkua, mitkä oli päällekäin hän näki maata. Hän kaivoi maata likaisin käsin ja maasta paljastui naama, James repi naamasta että saisi sen pinnalle, siinä oli ihan selvästi jokin ruumis. Mutta oliko se kadoksissa olevan Richard Mooren ruumis? Sitä he eivät pystynyt tunnistamaan. Koska ruokatarvikkeet olivat lopussa ja kellariin yleensä kukaan ei uskaltanut mennä. He paistoivat ruumiin ja pesi sen ensin. He siis alkoi kannibaaleiksi. Se söivät ihmisen ja luut syöttivät perheen uskolliselle koiralle. Kolina alkoi taas, mutta eri kohdasta. James joutui purkamaan siitäkin lankut mutta siitä löysivät vain arkun, jossa oli revolveri, lappu, panoksia ja ruokaa. James luki lapun, mutta ei ääneen. Lapussa luki näin: "Sinä pääset vapaaksi jos tapat muut jäsenet". James sanoi muille perheen jäsenille vain että siellä ei ollut mitään. Hän hautasi arkun takaisin mutta revolverin ja panokset piti itsellään. Sen jälkeen toisesta reiästä mistä löytyi ruumis heitettiin nelimuotoinen esine ja letku. Perheen tietokonenörtti meni tutkimaan esinettä ja siitä paljastui että sen päällä on muovi. Hän avasi muovin varovasti ja siitä paljastui pommi. Pommissa oli räjähdysaikana 10 tuntia, eli kokonainen yö. Letkuakin hän tutki mutta siitä ei löytynyt mitään erikoista. Kun Mooren perhe oli syömässä, letkusta alkoi vuotamaan verta. Heidän perhe syöksyi pakokauhun valtaan ja kaikki hyppäsivät makuupusseihin jotka olivat rivissä vierekkäin. Letku kuitenkin imi veren takaisin. Sen jälkeen James huusi: "Kuka täällä pelleilee! Tule esiin ja taistele kuin mies!". Sen jälkeen kolina alkoi taas, mutta se kuului katosta. Vintiltä ilmeisesti joka on tyhjä ja pölyinen. He pääsivät huoneen kautta vintille, James meni vintille ensin. Kun hän oli siellä, luukku meni kiinni ja James kolkattiin.


Osa 2 Viisi ratkaisevaa tuntia
Kun James meni vintille siitä oli kulunut jo 5 tuntia, eli 5 tuntia jäljellä kun pommi räjähtää. Sen jälkeen katosta tippui jätesäkki, perheen toisiksi vanhin meni tutkimaan sitä ja löysikin sieltä Jamesin. James oli melkein tuhkehtunut säkkiin mutta pysyi hengissä, kuitenkaan hänelle ei käynnyt vintillä mitään vaan hän keskusteli vapaudesta. James kuitenkin sanoi että hän joutui vain jätesäkkiin eikä tiedä mitä sitten tapahtui. Kun oli 2 tuntia jäljellä, pommin aika pysähtyi ja vettä alkoi valumaan huoneeseen. James kuitenkin nappasi revolverinsa, ampui vintin luukun auki ja meni sinne. Hän näki siellä syyllisen ja Richardin ruumiin. James ampui aseella syyllisen, ja meni hänen ohjaimiinsa, hän esti veden tulon ja aukaisi ovet ja ikkunat. Kun James tuli vintiltä, hänellä oli haulikko mukana. Perheenjäsenet kysyi yhteen ääneen: " Mitä teet tuolla" Sen jälkeen James ampui perheensä ja valtasi kartanon itselleen. 2 tuntia oli mennyt ja pommi alkoi taas tikittämätään, James viritti sen kartanoon ja POKS kartano räjähti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Dublo
Shrimp
Shrimp
avatar

Viestien lukumäärä : 63
Join date : 11.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Kartanon kauhuyö   Pe Joulu 18, 2009 11:52 pm

Hyvin tehty muaki alko pelottaa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kartanon kauhuyö
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Pelottavat-
Siirry: