<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Saunailta - Saunan Saaga I

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
panzerforce
Baby Shrimp
Baby Shrimp


Viestien lukumäärä : 34
Join date : 17.10.2009

ViestiAihe: Saunailta - Saunan Saaga I   Ke Joulu 16, 2009 12:31 am

Olipa kerran uljain provinnsi koko Kongregaten maassa.Tämä provinssi tunnettiin nimellä Sauna, vihollisten keskuudessa sille oli kuitenkin toinen nimi. Höyryhelvetiksi kutsuivat sitä katkerat veriviholliset pohjolan ruhtinaille.Eräänä rauhallisena iltana jona olut virtasi ja keskustelu juoksi.Täysin tietämättöminä tulevasta tuhosta he iloitsivat.

20:00,SaunaKuitenkin lähes juhlasalin oven takana ruotsalaisten komentaja Svenssån teki viimeisiä tarkistuksia suunnitelmaan. "Gen! Trupperna är redo! SPAM-granater är throwers, lastat herrarnas gevär ammunition C&V!"
Jättäkäämme tämä pohjasakka ja siirtykäämme salin toiselle ovelle.Siellä itäinen provinssi suunnittelee omaa hyökkäystään: "Адмирал! Все готово, покаются keskimaiset делами свиней! Сегодня вечером мы празднуем вместе с кровью людей!"

20:35, SaunaLähes samaan aikaan kun ruotsalaisten kranaatit räjähtivät luoden jättimäisen "HOMO!" aallon, venäläiset lamaannuttivat vartijat VoDkA suihkeella.Tämä kaikki tietysti aiheutti sen että Saunan väki heitti ilmoille pelokkaan kutsu ja taisteluhuudon - " MIKZKUUUUUUUUUU!!!!! ", mutta kuten tavallista Ylikomentaja oli muissa maailmoissa, todennäköisesti saunaoluen yliannostuksen tähden.Suomalaiset yrittivät järjestää puolustustaan, epäonnistuen täydellisesti. Joka kerta kun joku heistä kävi hyökkäykseen kymmenkertainen määrä vihollisia ampui hänet siihen paikkaan. Saunan komentajilla oli vapaailta ja he kaikki olivat suunnannneet Eläntarhaan virkistäytymään

21:47,KäytävätAlokkaat olivat saanet järjestettyä puolustuksen että edes osa heistä selviäisi hengissä tästä taistelusta, eli he pyrkivät olemaan toistensa takana suuressa kasassa salin keskellä. Juuri tuolloin pahaa aavistamaton pertti joka oli juuri palannut perunankuorima palveluksesta, astui sisään saliin. Nähdessään kaaoksen hän lähti juosten pakenemaan kohti Eläintarhaa. Tietysti tämä hölmö herätti ruotsalaisten huomion ja etsintä partio alkoi jahtaamaan häntä. Pertti juoksi kulman ympäri ja kun partio seurasi häntä, he näkivät puolialastoman raakalaisen. Yksinäinen kysymys kaikui heidän välissään "Hej grabben, du kommer till oss lite ?" tätä seurasi hiljaisuus jonka aikana pertti pudotti housunsa nilkkoihinsa, kääntyi ympäri ja kumartui. Juuri kun ruotsaaiset olivat melkein hänen kimpussaan, hän huusi"チャックノリスを殺すために!!!!!" ja pieri voimallisimma sateenkaaren mitä koko maailmankaikkeus oli nähnyt.

22:06,Eläintarha,SaunaKun Pertti oli selvinnyt eläintarhaan ja oli suht pukeissa, hän hälytti kaikki komentajat liikkeelle, suuret soturit ottivat Eden mukaansa vahvistuksiin ja suuntasivat kotia kohti.Kun he pääsivät Saunan suurille oville joiden salvat oli murrettu, he huomasivat olevansa lähes lliian myöhässä - alokkaat puolustivat henkensä kaupalla Mikzkua. Ruotsalaiset ja venäläiset olivat juuri teloittamassa heitä kun pelastusjoukko saapui. He kytkivät päälle Mutual Urination Teflon Erection™️ suojansa ja Edeslash vapautti sisäsen voimansa paiskaten hyökkääjät seiniä vasten. Kuitenkin heti vihollisen vahvistukset vyöryivät paikalle.Kaikki kerääntyivät Mikzkun luo ja aloittivat kiivaan neuvottelun:

Edespace:Ei me voida mitään...
lobstar:Herättäkää tuo Mikzkun pentele!
Shroomio:Ei me osata! Vain Valittu voi tehdä sen!

Kaikki käänsivät katseensa Perttin, ja he huomasivat, kauhukseen ja ilokseen, että hän makasi silvottuna muffini pinon päällä. Kuinka käy sankareidemme? Estävätkö he Saunan välttämättömältä vaikuttavan tuhon? Miten käy Even muffineiden? Saammeko koskaan tietää??? Lukekaa seuraava osa...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Saunailta - Saunan Saaga I
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Fiktio/Fantasia-
Siirry: