<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Su Joulu 06, 2009 6:51 pm

Suuri neuvosto

Korkealla taivaissa jumalat pitivät kokoustaan. Erkki sotajumala ja Esgil rauhan jumala keskustelivat sivistyneeseen sävyyn maailman tilanteesta. Erkki oli kyllästynyt vuosikymmeniä jatkuneeseen rauhaan. Erkki aikoi ryhtyä toimiin välittömästi, mutta ukko ylijumala Zemuseus tästä suuttui. Hän singotti Erkin alas pilveltään, ja tästäkös Erkin hyvä kaveri Aarnistus pimeyden jumala tulistui. Aarnistus kävi Zemuseuksen kimppuun raivokkaasti. Piankos tähän tappeluun yhtyivät muutkin jumalat.

Amorillo soitteli harppuuan rauhaisesti jonkin matkan päässä omalla pikku pilvellään. Hän huomasi nyt kuinka kaikki muut riehuivat. Amorillo loikkasi näiden luo, ja ehdotti seuraavaa: "Mitäs jos. Me selvittäisimme tämän sivistyneemmin, maan päällisin tavoin. Valitkaamme jokainen suojattimme alapuolisesta maailmasta, ja katsotaan ken heistä on viimeisenä hengissä. Voittaja hallitkoon maailmaa mielensä mukaan seuraavat tuhat vuotta"
Muut jumalat yhtyivät hänen ideaansa,

Jumalia oli kaikkiaan 9: Zemoseus,Amorill,Erkki,Aarnistus,Esgil,Isamerius,Ulla,Firiyel ja Asmih. He valitsivat maan päältä suojateikseen: Zemoseus Hells Inkin urhean komentajan Lolli Haisevalan, Amorill valitsi itselleen nykyisen maailman johtajatar Ewen, Aarnistus valitsi taysin tuntemattoman suomalaisen villimiehen, Erkki päätti valita Malevoluksen vastasyntyneen pojan, Malevouksen pojanpojan, mahtiveren perijän, jonka Ewe oli synnyttänyt. Pojan nimi oli Malvas. Muut jumalat valitsivat jonkun mitättömän sotilaan tai muuten vain nuoren ja vahvan miehen.Pahan synty

Maan päällä elo oli pitkään ollut rauhanomaista, mutta muutos oli tuleva pian. Keijo saaren tiedemiehet ja maagit olivat läpimurron partaalla, uusi, punainen sienitaika oli syntymässä. Tuo taika laji tulisi olemaan tuhoisin kaikista, ja monimuotoisin. Sen haltija saattoi tuhota mitä lystäsi, muuttaa muotoaan ja kaikkea muuta kivaa. Tätä eivät tukijat tienneet, vaan jatkoivat uraa uurtavaa tutkimustaan.

Viimein koitti läpimurron päivä! Tutkijat latasivat kristallin täyteen punaista energiaa, mutta... Energia olikin odotettua voimakkaampaa. Kristalli alkoi hohtaa sokaisevalla kirkkaudella. Pian säteily muuttui polttavaksi. Tutkijat pakenivat nopeaa, paitsi yksi, joka pahaa aavistamattomana nukkui taukohuoneessa. Tämä untamo oli Joosua Bulska, pieni ja pyöreä laiska apulainen, joka oli kaikkien pilkan kohde.

11 vuotias Malvas katseli maisemia linnan tornista. Yhtäkkiä kaukaa kukkulan takaa kuului massiivinen räjähdys. Taivaalle sinkoili punaisia vasamia ja ilma välkehti punaisena. Malvas huusi äitinsä katsomaan. Ewe katseli hämmästyneenä tätä näkyä. Hänellä ei ollut hajuakaan mikä se oli, joten hän lähetti tiedustelijan ottamaan selvää.

Tiedustelija palasi mukanaan uutinen, että koko Keijosaari oli räjähtänyt taivaan tuuliin, tuskin kukaan oli selvinnyt. Ewe oli kauhuissaa. "Eikö edes mestari Adas Guadrimus!!!?" Ewe huusi kyynelissä. "Kenen syytä tämä oli?"
"Rouva, uudet sienitaika kokeet olivat mitä ilmeisimmin vähän menneet perseelleen." tiedustelija mutisi.

Kukaan ei siis jäänyt henkiin. Vai jäikö? Kyllä vain, yksi jäi. Joosua Bulska, hän makasi tajuttomana suuren höyryävän kraaterin pohjalla. Joosua havahtui, hän näki maailman oudon punahehkuisena. Joosua nousi ylös kuopasta ja katseli ympärilleen. Hän ei muistanut mitään. Yhtäkkiä haalea ääni hänen päässään alkoi toistaa sanoja, kuin päälle napsautettu nauhuri. "Tapa.....tapa.....kaikki.......tapa....vääräuskoiset......."
Joosua tunsi kävelevänsä, vaikkei itse jalkojaan liikuttanut. Ne liikkuivat itsekseen.

Joosua yritti kaikin voimin pysäyttää itseään, mutta ei tähän kyennyt. Hän lähestyi pientä kylää. Pienet lapset kirmasivat häntä kohti hymyssä suin. Silmän räpäyksessä Joosuan käsi kohosi ja sylki punaise tulipallon kohti lapsia. Lapset kirkuivat, mutta kirkuminen loppui lyhyeen. Joosua katsoi kauhistuneena, ja yritti pysäyttään itseään. Hän yritti huuta varoitukseksi kyläläisille, muttei kyennyt vaikka kuinka yritti. Jokin voima hallitsi häntä.
Joosuan silmissä pimeni. Kun hän havahtui, hän huomasi seisovansa palavan ruumiskasan päällä, raunioituneen kylän keskellä. "Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" hän huusi mielessään.Messiaan paluu

Malevolus katseli terassilta maisemia. Lempeä helvetin tuuli vihloi hänen poskiaan. Jos lempeä tuuli vihloi, niin mitä kunnon myrsky tekisi? Malevolus katseli taivaalla loistavaa aurinkoa. Se loisti kirkkaan keltaisia säteitään ja hyväili Malevoluksen kasvoja. Yhtäkkiä Malevolus havahtui: "Mitä vittua, helvetissä aurinko?". Perttius Vahveroinen istui Malevoluksen viereen. Yhdessä he kummastelivat aurinkoa. "Mitäs vittua tämä nyt on?" Perttius tuumi. "Voisiko se olla...ulospääsy?"
"Kuule Maluska, jos unohdettaisiin kokonaanj maanpäälliset riidat ja koitettaisiin paeta täältä?" Perttius virkkoi.
Tämä kävi Malevolukselle.

Kaksikko kiipesi Härän Palli-vuoren päälle, jonka kohdalla aurinko näytti porottavan. Vuoren huipulle saapuessaan, he huomasivat kunika melkei ylettyivät koskemaan helvetin kattoa, ja tätä puhjennutta reikää.
"Kiipeä olkapailleni ja koita kiivetä Perttius" Malevolus ehdotti.
Perttius pääsi ylös. "Hyvä Jumala! Taivas! Metsä! Voiko tämä olla totta?" Perttius huusi.
"Perttius älä jätä!" Malevolus huusi.
Perttius sanoi etsivänsä koyden ja palaisi pian. Ihme kyllä Perttius palasikin, ja heitti köyden Malevolukselle.
Malevolus tarrasi köyteen, mutta silloin hän kuuli takaansa raskaan äänen ja tunsi kylmän teräksen viiltävän rintaansa. Se oli Grim, kuoleman vartija. Se iski jäätävän viikatteensa Malevolukseen, ja roikkui tämän mukana ylös, hakeakseen Perttiuksen takaisin. Perttius kiskoi Malevolusta ylös kaikin voimin.
Grim ei ollut koskaan käynyt maanpäällä, joten mitä hänelle tapahtuisi?
Perttius riuhtaisi Malevolusken maanpinnalle, silloin valtavan kirkas valo sokaisi kaikki.

Malevolus katseli punatulkkua, joka laskeutui tämän polvelle. Yhtäkkiä luiseva, kalpea käsi nappasi tulkun salaman nopeaa ja murskasi sen, niin että veri tirskui. Malevolus kirkaisi kimeästi. Malevolus huomasi, että Grim oli jotenkin yhdistynyt hänen kehoonsa. Malevolus tunsi itsessään suunnatonta voimaa. Hän nappasi kiven ja viskasi sen parin metrin päähän, mutta kivi sinkosikin hänen kädestään raketin lailla ilmaan. Kilometrien päässä se tippui maahan, ja kolkkasi jonkun viattoman viljeliän kuoliaaksi. "Ohops" Malevolus totesi.Malevolus ajatteli, ettei kukaan häntä enää tunnistaisi. Hän hankki itselleen mustan hupun ja hienon terävän viikatteen, ja muutti nimensä Grimmjowiksi.

Entäpä Perttius? Hän heräsi keskeltä haisevaa suota. Pian hän kuitenkin huomasi tässä suossa jotakin tuttua. Nehän olivat mutahirviöitä. Miten ne maan päälle olivat selvinneet? Yhtäkkiä mutahirviöt kerääntyivät Pertiuksen ympärille, ja ikäänkuin kumarsivat. Perttiushan oli itsekkin puoliksi mutahirviö, tieteellisten kokeidensa johdosta.
Perttius huomasi voivansa komentaa näitä mutakasoja. Hänen silmissään kiilui taas mehevä pahuus.Kengurun veli

Perttius etsi vanhan laboratorionsa, jossa teki mutaatio kokeilujaan. Perttius meni sinne lähinnä etsimään Kenguru amulettiaan, jonka oli sinne unohtanut. Kenhuru amuletillahan oli mahtava voima hallita ketä tahansa. Perttius onnistui löytämään amuletin pitkän etsinnän tuloksena. Se oli tippunut kirjahyllyn taakse. Perttiuksen silmiin iski outo kirja tästä kirjahyllystä. "Neekerikuninkaan Imperiumi"
Perttius otti kirjan käteensä ja selaili sitä. Hän huomasi kiintoisan otsikon, "Kenguru amuletti". Se kertoi monia asioita Kenguru amuletista, sekä sen kauan sitten kadotetusta kaksois amuletista, Koala amuletista. Tarun mukaan Koala amuletilla olisi voima herättää kuolleita mikäli se olisi yhdessä Kenguru amuletin kanssa.

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!


Viimeinen muokkaaja, Lobstershow pvm La Joulu 19, 2009 1:12 am, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
firez
Bakteria
Bakteria
avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 06.12.2009

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 11, 2009 11:55 pm

jatka jatka jatka
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   To Joulu 17, 2009 2:14 am

Tää oli hyvä, palaako Zormiag vielä?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
panzerforce
Baby Shrimp
Baby Shrimp


Viestien lukumäärä : 34
Join date : 17.10.2009

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   To Joulu 17, 2009 2:19 am

Malevous Suuren suku on moni...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 1:49 am

Malevousesta tuli paha, tosi paha. Ja se varmaan herättää Zormiagin?

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 1:51 am

ei tuu paha. Malevouksen sukuveren sopukoissa virtaava pieruvoima estää sen

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 1:51 am

Pieruvoima, kuka sit herättää ton ihme ihme kukas se olikaan Zormiagin?

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 2:00 am

Juu vill sii. Nyt jatkan kirjottamist

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 4:59 am

Jatka lisää jatka lisää tai mummos alkaa imee isääs. JATKA NYT JÄI HYVÄÄN OHTAAN!

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 10:45 pm

Sori et postailen tähän paljon, mut jatka paljon samaan aikaa koska esim ku Perttius tuli pahaks jäi iha sika hyvään kohtaa. Lyön vaikka vetoa että perttius herättä taas Zormiagin.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Malevous
Moderator
Moderator
avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 13.10.2009
Ikä : 23

ViestiAihe: :DD   Pe Joulu 18, 2009 11:37 pm

Malevoluksesta tulee tavallaan paha? Silleen ettei se oo kummankaan puolella, ei hyvien mutta ei pahojenkaan joten kaikki on sen vihollisii? Very Happy käykö? Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Dublo
Shrimp
Shrimp
avatar

Viestien lukumäärä : 63
Join date : 11.12.2009
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Pe Joulu 18, 2009 11:37 pm

Jatka Razz
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   La Joulu 19, 2009 12:21 am

Pidän teitä jännityksessä ja kirjotan loppuun wordilla, kopsaan tänne joskus myöhemmin

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
mookify
Baby Shrimp
Baby Shrimp


Viestien lukumäärä : 28
Join date : 17.10.2009
Paikkakunta : koneen vieressä

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   La Joulu 19, 2009 12:31 am

ei lobo et saaa liian ilkeää pitää loppu ratkaisua / jatkoa omana tietonaan.hyvä tarina muuten
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
firez
Bakteria
Bakteria
avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 06.12.2009

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   La Joulu 19, 2009 3:16 pm

koska mää tuun kuviin jatka pistä tänne loppu ja alota uus jakso meille joulu lahjaks
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Su Tammi 31, 2010 1:07 am

JATKA NY !!!! PERKELE ET JÄTÄ TÄHÄN!

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
panzerforce
Baby Shrimp
Baby Shrimp


Viestien lukumäärä : 34
Join date : 17.10.2009

ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   Ke Maalis 03, 2010 12:54 am

Laita aina Kenguru-amuletti tai Koala-amuletti, musta toi on vähän kökköö lukee ku [SPACEE] joka välissä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Malevouksen aikakirjat - Jumalten leikki (Chapter5)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Asiakirjallisuus-
Siirry: