<font color="blue">Tervetuloa!</font> 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lobstersawin peli pt.1

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
jonnyb
Bakteria
Bakteria


Viestien lukumäärä : 2
Join date : 06.12.2009

ViestiAihe: Lobstersawin peli pt.1   Su Joulu 06, 2009 5:13 am

Mustaa... Halogeenilamppujen hiljainen sihinä nostaa hämmentyneen Malevouksen katseen kattoon. Kaikkialla on pimeää, ja hän ei tiedä missä hän on.
"zap" valot syttyvät, tuoden silmiä viiltävää valoa pieneen huoneeseen, johon Malevous on lukittu. Malevous tarkkailee ympärillä olevaa huonetta,ja löytää kiintoisia kohteita: katosta roikkuva lasilaatikko, jossa on kätkettynä avain, ja jonkinlainen laatikkomainen koje. Malevous näkee myös lukitun, metallisen oven. Hän tarkistaa oman kuntonsa: toinen käsi on vapaa, toisessa rannerengas, joka piipittää oudosti. Paniikki iskee Malevoukseen, ja hän alkaa riuhtoa korua irti. Hän keskeyttää riuhtomisen örinään jonka hän kuulee nurkasta...
"Pertti!" Malevous huutaa, tunnistaessaan Kongregatesta tutun veijarin, joka näytti olevan samassa jamassa kuin hän itse.
"Male, moro! Mitäs me täällä?" Pertti kysyy, uneliaana ja hämmentyneenä.
"En tiedä, heräsin juur-"
Televisio menee päälle, ja nukke ilmestyy ruutuun. Nukke näyttää tavalliselta vatsastapuhujan puu-nukelta, mutta sillä on päässä reikä johon on maalattu punaisellä läikkiä.
"Päivää, herrat" Nuken suu liikkuu ja puhe kuuluu.
"Te ette tunne minua, enkä minä tunne teitä, mutta olette täällä pelataksenne peliä. Esittelen teille nyt pikku tekeleeni: kuten näette, ylhäällä katossa on avain rannekoruihinne jotka teillä on kädessänne. Kun lähetys päättyy, alkaa 70sekunnin aika, jonka aikana teidän täytyy avata rannekorunne. Rannekorunne sisältävät vaarallista hermokaasua, ja rannekoruista purkautuu sitä, jos ette saa niitä avattua. Jotta saatte avaimen, teidän täytyy asettaa vapaa kätenne puristinlaitteeseen, joka on tuolla nurkassa, ja odottaa, kunnes ratakset pyörittävät avainlaatikon alas asti. Huomioikaa myös, hyvät herrat, että kyseessä on taistelu elämästä ja kuolemasta. Avaimella ei voi avata kuin yhden korun ja oven, tai kaksi korua, muttei yhtään ovea. Se on teidän päätöksenne."
Televisio ruutu pimeni, ja nukke katosi. Malevous mietti hetken, ja ryntäsi kojetta kohti. Koneessa oli kaksi kädenpaikkaa, rataksia keskellä, ja vaijeri joka johti seinään. Pertti seurasi Malevousta koneen luokse, miettien taktiikkaa jolla saisi avaimen itselleen.
"Okei, minä pistän käteni tähän..." Malevous aloitti
"Ja minä tähän..." Pertti jatkoi täristen.
Kohta kone tärisi, ja ratakset alkoivat pyöriä. Pertti tunsi, kun kylmä rauta puristi hänen kättään toista rautaa vasten. Hän alkoi haukkomaan henkeeään, kun kipu kävi sietämättömäksi. Verta alkoi valua pitkin runneltuja sormia. Lopulta hän kiljaisi kivusta, ja jatkoi tuskallista vääntelyään. Hänen katseensa osui Malevoukseen, joka myös kamppaili kivun kanssa. Kummankin kasvot vääntelivät tuskasta ja kivusta, ja veri valui kummankin kädestä. Pertti katseli Malevousta, ja yritty olla huomaamatta kipua. Yhtäkkiä tapahtui jotain mitä kumpikaan ei osannut odottaa...
Malevous hyytyi. Hänen ruuminsa oli ylikuormittunut kivusta, ja hän pyörtyi, vavisten kaatuen koneen päälle, joka napsahti pois päältä. Pertti tarkasti kellon: 13 sekuntia aikaa! Hän irrotti verisen, musertuneen kätensä kojeesta, ja rynnisti tiputetun avaimen luokse. Hän löi lasilaatikon rikki, otti avaimen ja sai kun saikin verisellä kädellään käännettyä avaimen ja irrotettua renkaan. Hän juoksi oven luo, tunki avaimen ovenreikään, ja käänsi. Ovi aukeni hiljalleen, ja se tuntui raskaalle. Sitten kuului raju piipitys, ja rannekorut avautuivat. Pertti teki nopean päätöksen, ja sulki oven. Hän oli nyt uudessa tilassa, käytävässä, jota valaisi vain heikot, kuluneet sähkölamput. Pertti kirosi kättään, ja hoiperteli käytäVää pitkin, ja huomasi puisen pöydän, jossa oli samettipehmuste, ja äänitin. Äänittimen päällä oli lappu, jossa luki "Onneksi olkoon".
Pertti nappasi äänittimen, ja painoi "play" nappia. Sama ääni, jonka hän oli kuullut edellisessä huoneesa, alkoi taas kuulua.
"Onneksi olkoon, ja tervetuloa uuteen peliin." Ääni sanoi
"Pöydän alta löydät kirurginväliinet ja avaimen, joka johtaa seuraavaan huoneeseen. Seuraavan huoneen jälkeen odottaa vapaus. Vapaus tai kuolema. Seuraavassa huoneessa on kasetti. Ota tämä äänitin mukaasi, ja vaihda kasetit. Saat ohjeita." Ääni sanoi rauhallisesti.
"Minun nimeni on Lobstersaw, tiedoksesi." Ääni esittäytyi.
"Ja nyt pelaamme peliä"
TO BE CONTINUED...
"


Viimeinen muokkaaja, jonnyb pvm Su Joulu 06, 2009 5:24 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lobstershow
The Antero
The Antero
avatar

Viestien lukumäärä : 263
Join date : 13.10.2009
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Lobstersawin peli pt.1   Su Joulu 06, 2009 4:03 pm

Jatka ihmeessä. Muistahan jatkaa samaan viestiin, eli paina edit, jos et tiennyt.

_________________
My milkshake brings all the boys in the yard!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tarina-nurkka.palstani.com
Z0mglol
Crab
Crab
avatar

Viestien lukumäärä : 228
Join date : 20.10.2009
Paikkakunta : Padasjoki

ViestiAihe: Vs: Lobstersawin peli pt.1   Ke Joulu 16, 2009 3:10 am

Jatka, tää on tosi hyvä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Lobstersawin peli pt.1   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lobstersawin peli pt.1
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinat :: Pelottavat-
Siirry: